Boha ludia, vam uz nacisto drbe? Ved potrebujete nieco s UV filtrom co je robene na pozeranie do priameho svetla, nie picoviny na tienenie... :/ Akurat si dodrbete oci, tym ze si ich zakryjete neicim co redukuje intenzitu svetla smerujuceho do oka roztiahnete rohovku a este viac UV ziarenia sa vam nadrbe na sietnicu nez keby ste pozerali normalne :/ UAAAA idioti....
@51 no jako dakujem..oči mám už dodrbané dosť nepotrebujem ešte viac
ono pred niekolkými rokmi bolo tiež zatmenie(čiastočné) a ja kukala cez film z fotáku(som mala ale 8-9 rokov) som sa ešte mrkla na pár sekund len tak volným okom.. a potom sa mi začali kaziť oči..akože každý to pripisoval nadmernému pozeraniu telky(len to bych musela byť na tej telke asi nalepená aby to malo taký efekt
no nevadí no..
takže fakt radšej cez volaké špeciálne povrchy to kukajte
No neviem, ja som sa na to vtedy pred rokmi pozrela asi na dve sekundy cez tie specialne ochranne okuliare a odvtedy ma vkuse stale strasne stipu oci. Presne od tej chvile. A ked som potom bola hned na prvom vysetreni, bol tam aj taky maly chlapcek a ked odchadzal, tak plakal, zistili ze mu to naozaj poskodilo zrak
hahaah ste mali skot povedat , teraz mam peknu davku UV v ociach ale tak ked som do tho mrkla na 3 sekundy, tak by to asi nemalo uskodit, to len pri sustavnom pozerani sa, nie?
A ja debil som na to zabudol Ešte tu komenty hádžem hlavná vec Inak to že mi to vážne poškodí zrak: koľko sekúnd musím do toho kukať? lebo včera som priamo do slnka čumel najaké 3 sekundy čo som ležal v tráve a otvoril oči :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
16, jj fakt smutne ale nenecham si vypalit oci
ale ked už ,tak fakt je len čiastočné,lebo u nás zapeká jak blázen
len kusok to tam vidiet
ale cez disketu sa to fakt dobre diva,...len to ide strašne pomaly
asi takto
no boha práve zašlo za véélikanský mrak... to je v prdeli...
ono pred niekolkými rokmi bolo tiež zatmenie(čiastočné) a ja kukala cez film z fotáku(som mala ale 8-9 rokov) som sa ešte mrkla na pár sekund len tak volným okom.. a potom sa mi začali kaziť oči..akože každý to pripisoval nadmernému pozeraniu telky(len to bych musela byť na tej telke asi nalepená aby to malo taký efekt
no nevadí no..
takže fakt radšej cez volaké špeciálne povrchy to kukajte