Aj ked sa tam dostanete, tak tam nevydzite! Bud mas peniaze, alebo hlavu! No niekedy ani ta hlava nestaci. Tam to nechodi ako inde, v prvom rocniku to nezvladli 12, pravdaze nasli sa aj hrdinovia co prenasali, no v druhom rocniku sa na to vysrali. Radim vam, aby ste si pri konci 1 rocnika davali prihlasku na nejaku VS, pretoze to nezvladnete. Ach Boze, prestante snivat.
Ano ucim sa..uz som si to tolkokrat presla no stale este niekore veci pozabuddam..dost sa snazim..tento rok idem uz po druhy krat tak dufam ze to vyjde..avsak radsej by som na zubarinu ako na vseobecne..ale nudem rada ak vobec jedno vyjde ty si ako na tom? Ides po prvy krat? Mas vsetko prejdene?
@warble@chlorofyl nechapem co je na tom nepochopitelne po prve nepaci sa mi tema = nereaguem a cus..a po druhe pani ucitelka to si mozte vybijat na tretiacikoch na diktate tu gramatiku tu nejde o to ale o temu ale niekto je zas negativny a potrebuje si rypnut..cusky cus
Trošku si rýpnem. Takže ty potencionálne uvažuješ o tom že by si sa chcela v budúcnosti podpísať na papier kde dáš súhlas k štrajku sestričiek a lekárov ?
z nás 25 čo sme v krúžku sme stále všetci a predpokladám že to tak aj zostane , takže tie reči jaké je to nezvládnuteľné treba brať s rezervou, ak spravíš prijímačky a ak budeš naozaj chcieť túto školu dokončiť a obetuješ tomu naozaj takmer všetok čas (hodnotím prvé dva roky ) tak sa do dá zvládnuť . držím palce na prijimačkách
Ja si tiez myslim, ze to studium sa da zvladat, akurat treba ukrojit z pohodlia a bujareho zivota a ono to nejak ide A myslim si, ze tie prijimacky boli najmenej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
po skončení školy, hlava prázdna, vrecká plné peňazí.
Ja to mam v hlave aj vo vrecku, to je pekelna kombinacia Ale betreba zavidiet, staci na sebe pracovat!
Uz zalez! Pls.
o 10 rokov sa môže stať, že nebudú ani peniašky, ani titul.