cau...chcem ti povedat, ze mam problem...mam chalana...ja som v nasom vztahu bola vzdy ta, ktora sa smiala na tom, ako on velmi ziarli..a teraz ?ako by sa to obratilo...ale nie!ja si to nemyslim!on mi to stale vycita, robi sa teraz tym najmudrejsim, preto
No je to nauzj zaujmacve co tvoj chalan robi podla mna neziarlis ale je primerane ze si sa na to nastvala ze prisiel s nou to by urcite vytocilo aj mna vydrz este chvilu a uvidis ako sa to vykrystalizuje podla mna za nim nechod ty prva pockaj kym pride on a ak sa este da s kus nadviazat nejaky kontakt s tym chalanom na ktoreho ziarlil budes mat aspon kamarata a on sa nebude citit taky isty...neviem co ti poradit ale ak s tym neprestane urcite by si mala spravit nejake opatrenia.
podla mna trošku divný chlapec hm? ako ja žiarlim že dost ae tak trošku sa snažím krotit.. mne to tak pripada že je trošku egoistom ae to že si doviedol tu kamošku.. akože pokial sa neuvedomi ten chalan tak to nema zmysel.. bo pak by sa to opakovalo a ja osobne na to by som nemal nervy
dakujem za radu, ale vies...ked ja mu neco poviem za to, ze mne to nwni prijemne, tak mi iba povie, ze to je uplna blbost za co sa hadame....ze na tom neni nic zle ze s nou prisiel....ja ho nechcem stratit!ale bojim sa, ze raz dojde za mnou s tym, ze ma iinu a ja sa budem preklinat ze keby som mu vtedy neuverila, neskoncilo by to slzami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty