to sa už naozaj nikto nenájde, s kým sa dá rozumne popísať? normálna komunikácia? proste také internetové priateľstvo... každý hodnotí len podľa fotky a to je podľa mňa dosť smutné
kasli na internetovu komunikaciu chod do parku sa rozpravat s ludmi. alebo do elektricky. alebo do obchodu. alebo do nemocnice. alebo na geriatriu. alebo do decaku.
ja som si kedysi písal s jednou babou niekoľko mesiacov, o ktorej som skoro nič nevedel, vedel som len jej meno (priezvisko som nevedel) a nič viac a to sme si hovorili fakt že kopu vecí a netušil som ako vyzerá ani odkiaľ je, takmer nič
Vypočítavosť :S Musíš si uvedomiť že nikto sa nechce kamarátiť s osobou ktorej vzhľad mu spôsobuje žalúdočnú nevoľnosť .... ak niekto bude negatívne reagovať na toto tak mu odkazujem že možnosť 1. si pokrytec; možnosť 2. každodenne v zrkadle prichádzaš do styku so zjavom ktorý ťa činí imúnnym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
rocco siffredi