Baby chcem aby ste mi trosku pomohli a napisali ci som spravila dobre, pacil sa mi jeden chalan..zoznamili sme na fb ale bol starsi ale to mi nejako newadilo.. ked mi pisal tak som ho mala v keli..sak neznamy chalan.. ked som ho raz widela tak som sa asi
tak toto je strateny pripad, akoze...najlepsie bude ked na neho zabudnes, aj keby sa stalo ze sa date dokopy, tak si bud ista ze ta bude podjebavat na kazdom kroku , ver mi, potom to budes skor lutovat ze si sa s nim dala dokopy... a o kolko je vlastne starsi?
@meginka12323 Gramatiku máš fajn, ale prečo píšeš vypatlane? No dobre, čo už.
Je to jednoduché! Je to posero a preto ak s ním naozaj chceš nadviazať intímny partnerský vzťah, odporúčam ti nasledovnú formuláciu: „Ahoj, mám záujem o nadviazanie intímneho partnerského vzťahu a ako primárneho kandidáta ťa pozývam na stretnutie. Vyjadrenie očakávam do 5 sekúnd.“ Veľa šťastia!
presne ako napísala @acvd43xa7w ...pasca nenaháňa myš!!!!..žiadnemu chalanovi sa netreba vtierať
...vyser sa na neho je to zbytočná strata času...na tvojom mieste by som sa už ani neunúvala mu vypisovať a robiť si falošné nádeje...a čo rovno by som si ho zmazala z priateľov...veď je to iba nejaký chlap nič viac načo sa tu nad ním rozplývať
niektori sa tu snazite byt nasilu vtipni, clovek poziada o pomoc a vy mu tu davajte same zmysluplne prispevky ... ale suhlasim s prvym prispevkom - od kedy chodi dievca za chlapcom ? ... pockaj si, mozno pride iny, mozno nie a mozno sa zacne ten facebooker snazit gl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
pasca nenahana mys!
Je to jednoduché! Je to posero a preto ak s ním naozaj chceš nadviazať intímny partnerský vzťah, odporúčam ti nasledovnú formuláciu: „Ahoj, mám záujem o nadviazanie intímneho partnerského vzťahu a ako primárneho kandidáta ťa pozývam na stretnutie. Vyjadrenie očakávam do 5 sekúnd.“ Veľa šťastia!
...vyser sa na neho je to zbytočná strata času...na tvojom mieste by som sa už ani neunúvala mu vypisovať a robiť si falošné nádeje...a čo rovno by som si ho zmazala z priateľov...veď je to iba nejaký chlap nič viac načo sa tu nad ním rozplývať