@Yudy No "byt sam", to patri medzi to najhorsie co moze cloveka postihnut. Je to velky psychicky natlak. Ale to urcite nie je tvoj pripad, urcite mas rodinu, kamaratov.. A pokial ide o vztah, nemas sa kde ponahlat. Co ma prist pride, len sa neskryvaj pred spolocnostou a zachovaj si vlastnu tvar. No ponahlat sa do vztahu len preto, aby sa clovek necitil sam nie je spravne, lebo sa popalis. A urcite si citliva osoba, ktorej to potom moze ublizit.
Sustred sa na ine veci, nerozmyslaj nad tym, ze nemas chlapca. A uvidis, ze neskor si mozno este budes vyberat medzi mnohymi...
nikto nechce byt sam...respektive malo kto... a je nas vela co sme sami Ale ked sa budes sustredit na to ze nechces byt sama,ze chces priatela tak to duplom nepride...nemysli na to...
skuste ist niekam z kamosmi, napr.park alebo bar moze ja diska spoznajte novu znamost ,kamosou stava sa ze aj lasku na prvi pohlad. len treba chciet robit nieco preto abi si nebol/bola/sam/sama. DD
nikdy nerozmislajte nad smrtou lebo to nieje riesenie aj ked sa stava ze vas nieco boly napr.laska boly najviac alebo strata blizkeho, .. smrt nieje riesenie
Dobrý deň, moje meno je Jaromír Jazykomilný a pracujem v Jazykovednom ústave Ľudovíta Štúra a rád by som sa vás spýtal, či ste momentálne v trvalom pracovnom pomere a v prípade, že nie, či by ste neocenili ponuku pracovať v JúĽŠ ... Z našej strany je nutné povedať, že kapacitu vašich kvalít by sme privítali s otvorenou náručou ...
Dobrý deň, moje meno je Erik Erotogénny a pracujem internetový sexshop - Urob si sám ...
Rád by som vás ubezpečil, že napriek tomu, že sa tovar minul, už v pondelok budú v našich skladoch nové položky ochotné spraviť všetko pre vaše ťuťu muťu ...
tak si uvaz ci je lepsie byt sama ci mat takeho chalana ktoreho nelubis ani on teba a mas ho len preto aby si mohla tvrdit ze s niekym chodis . mm cakam odpoved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a?
Sustred sa na ine veci, nerozmyslaj nad tym, ze nemas chlapca. A uvidis, ze neskor si mozno este budes vyberat medzi mnohymi...
,,Podme spolu lietať!"
A slon žabu kopol a žaba odletela.
,,Pozri, ja už letím!"
Máme ťa kopnúť i my? Snád to zobereš optimisticky.
však aj tu je ich dosť
@Fialkasirotkova skvela poznamka fakt neskutocny fail co tam spisal/a uz neviem
Dobrý deň, moje meno je Jaromír Jazykomilný a pracujem v Jazykovednom ústave Ľudovíta Štúra a rád by som sa vás spýtal, či ste momentálne v trvalom pracovnom pomere a v prípade, že nie, či by ste neocenili ponuku pracovať v JúĽŠ ... Z našej strany je nutné povedať, že kapacitu vašich kvalít by sme privítali s otvorenou náručou ...
Dobrý deň, moje meno je Erik Erotogénny a pracujem internetový sexshop - Urob si sám ...
Rád by som vás ubezpečil, že napriek tomu, že sa tovar minul, už v pondelok budú v našich skladoch nové položky ochotné spraviť všetko pre vaše ťuťu muťu ...
A vôbec teraz nechápem o čo ti ide, lebo o chalanov/o partnera nejde a dať si s niekým kamarátske stretko ti nestačí...
musis castejsie chodit von s kamoskami ci kamosmi a niekoho urcite objavis...