ale ked tak rozmyslam, v poslednej dobe skor hovorime "uz by sme nemali tak vela pit..chlapi fakt, toto je uz moc" ale potom si aj povieme, ze nemozme prestat pit, ved ideme na intrak, a to by potom bolo este horsie
hovorím to vždy keď som opitá, zaspím a okolo tej tretej sa zobudím nechcem byť vo svojom tele v ktorom ma všetko tlačí a tri hodiny sledujem tv ring lebo sa mi nedá spať...
chvalabohu vybudovala som si túto mieru takže si to teraz hovorím fakt výnimočne
dnes som si to povedal asi desať krát keď ma bolela hlava po včerajšku
a už u mňa sedia Rusky s fľašou vodky..omg niet kam utiecť a de se chlastat..majte sa krásne píšte básne a zajtra ja zomriem zase a poviem si..už nikdy nebudem piť.. yahou :d good bye držte place..z egypta zdravím spolu s Rašn gi gi girl..bye
hovoriť ju nezvyknem keďže pijem minimálne .. ale počujem ju dosť často .. väčšinou po víkende keď bratranec príde domov ak činka a ráno zahlási : fuj už nepijem (hovorí to už asi rok je nenapraviteľný )
prvý krát som ju použila A nemienim ju porušiť ! jedine v mimoriadnych situáciach, ktoré si myslím, že ani nebudú.. teda budú ,ale budem vedieť odolať heh snáď..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale párkrát som si už povedala, že už nemiešam
od vtedy ani kvapka tvrdého alkoholu
chvalabohu vybudovala som si túto mieru takže si to teraz hovorím fakt výnimočne
a už u mňa sedia Rusky s fľašou vodky..omg niet kam utiecť a de se chlastat..majte sa krásne píšte básne a zajtra ja zomriem zase a poviem si..už nikdy nebudem piť.. yahou :d good bye držte place..z egypta zdravím spolu s Rašn gi gi girl..bye
ráno si vždy hovorím,už nikdy nechcem piť
ale aj tak viem ,že sa to nepodarí
a další víkend som zase najebaný
filip