Ahojte ...
Som tu znovu . a mám depku . asi ... Nakreslila som obrázok vlka.Kreslila som ho asi 2 dni ... BOlo to zamerané na papuľu tak je hlava akokeby nedokončená. Bola som na ten obrázok veľmi pyšná a strašne sa mi páčil .... Tak som ho uverejnila na
ježiš kašli na tých divných ľudí čo ti píšu že je to škaredé, oni sami nevedia nakresliť ani symetrické srdiečko, je to krásne a ostatným sa nezaoberaj
podľa mňa na 13 je to veľmi slušné a keď sa nevzdáš a budeš v tom pokračovať v kreslení, tak to bude úplne úžasné
a teraz považuje každý za umenie niečo iné
-nevieš prijať kritiku
-nikto sa nenaučí kresliť zo dňa na deň
-neviem čo toto robí pri fórach
-nie je to zlé, maximálne nedokončené, ale potenciál tam je
@poke predpokladam, ze ak by tebe niekto v 13 povedal na nieco, co robis velmi rad ze to uz nikdy v zivote nerob, lebo je to otrasne, co ani nie je konstruktivna kritika, prijal by si to uplne s prehladom. nehovoriac o tom, ako casto sa tu stazujes, ze si deprimovany z x, y, z veci.
rovnako nevidim nic zle na tom, ze o tom zalozila forum a pyta sa na nazor inych.
Dobre ..
-možno neviem prijať kritiku .. ale to asi nikto podľa mňa nevie na 100%..... .. Pochopila by som keby tam napísali že .. "Mne sa to nepáči" "Nakreslil/a by som to inak" (a potom by napísal/a ako) ale nie oni museli napísať že už nikdy nemám kresliť
-to chápem ..
-chcela som sa opýtať na názor iných ľudí .... keďže som sa dozvedela že už nemám zobrať do ruky ceruzku ...
- nieje to nedokončené ... len to bolo zamerané na papuľu . OPeto neni hlava spravená ...
Ale kluud dievča proste rob čo ťa baví a nepočúvaj iných... to platí pri všetkom. Stále sa nájde niekto kto bude proti etc...
A ako tu niekto napísal potenciál tam je,máš dobre 'priestorové' kreslenie...akože myslím tak,že ten tvar hlavy je dobrý,aj tá papula,nie je to nejaké neforemné čosi.... proste kresli ďalej
btw. ludia si mnohokrát neuvedomujú ako môžu niektoré slová ublížiť..
takto ti poviem ... ak ti niekto povie ze si zla alebo nieco, ty im proste musis dokaat ze na to mas ... este ti to povie milion ludi ... a s tymto pristupom bude s teba nic ... prost epotrebujes sa fakt rozkreslit ... toto sa ani neda hodnotit si myslim este ... takze kresli a bude to dobre ...
@trdelniiiq áno, možno pre to, že mi to hovorili a možno pre to že som to prijať nechcel tak som reagoval podobne až kým som nezistil že názor jedného človeka nemusí znamenať nič, čo má spoločné to, že niekomu vytknem že nevie prijať kritiku s tým, že som ju kedysi nevedel prijať aj ja? Ja som to myslel ako radu, je mi ľúto že to nevidíš
a nesťažujem sa, len zdieľam pocity, ako to robí veľa iných ľudí
ahojte
a len tak mimochodom veľa ľudí mi písalo, píše že nech už nikdy nepíšem, že mi to nejde a tak... a áno človeka to tri krát nepoteší, ja som si to vnútorne vytkol, vytkli mi to už aj viacerí že si z toho nemám nič robiť až kým som nezistil že majú pravdu, čiže áno tvoja reakcia na kritiku nie je veľmi primeraná ak to chceš vedieť, o čom ťa informujem, a áno aj to, že ti to niekto napíše že nemáš viac tvoriť je kritika (ale vezmi si to z druhej stránky, je lepšie keď sa niektorým ľuďom nepáči čo robíš ako to, že daná vec u nich nevyvolá nič, čiže svojim spôsobom si niečo docielila)
Dakujem všekým .. a čo toto ?? » www.facebook.com/photo.php?fbid=... ako možno že je to tápne že tu sem pridávam moja obrázky ale chcem vedieť názor inak tie tigre natom sú nalepené aj na toto som celkom pyšná .. ten vlk a toto to je moja asi najlepšia práca teraz sa chystám na A1 kresliť mojho koníka tak dúfam že sa podarí
a tým celým som v skratke chcel povedať, že ak chceš niečo tvoriť,produkovať, veľa krát sa stretneš s kritikou, moja rada je, aby si ju prijala popr. odignorovala narážky a robila ďalej čo ťa baví a nebrala si ju úplne osobne
ked ta to bavi tak v tom urcite pokracuj bez ohladu na to, co ti vravia druhy... si este mlada tak urcite ze nebudes kreslit nadherne, to chce cvik... ked tak si mozes v knihkupectve kupit nejaku knihu s dobrymi typmi a trikami na vylepsenie
Podľa mňa to je fajn, je to lepšie než kreslím ja ... ale samozrejme treba zlepšovať. To že nikdy nemáš brať do ruky cezurku, na to sa vyser, asi komplex menejcennosti, lebo on kresliť nedokáže.
mna ludia priatelia a rodinni prislusnici bezne prosia aby som uz nikdy v zivote nespievala a nevadi mi to hucim cely den (ale mna aj ucitelka na zakladke na hudobnej preskakovala ked sme mali spievat xD)
a nic si z toho nerobim
spievam rada tak spievam dalej a bavi ma to robim to kvoli sebe nie kvoli nazorom ostatnych
FAKT dakujem všetkým ludom ktorý si myslia že je to dobre zdvihli ste mi náladu .. dali rady.. a poslali ste ma dopredu .. svoj talent budem určite aj nadalej rozvíjať a chcem to s kreslením niekam dotiahnúť .. dík
Nikdy sa nevzdávaj a skúšaj to ďalej, ja som napr. nevedel nikdy kresliť tváre a pod., no aj tak som to skúšal a nakoniec som sa to naučil. A to kreslím približne od škôlky a prvú normálnu tvár som nakreslil niekedy v 2009/2010. Kritiku skrátka musíš zniesť, aj prehru, malo by to byť pre Teba znamenie, že máš stále čo zlepšovať a robiť pre to všetko, aby to bolo lepšie a lepšie a šla si stále nahor. Ja som kritiku na začiatku znášal ťažko, no časom som si zvykol. Hlavu hore!
prosím ťa snáď sa nenecháš demotivovať
ako to je všetko len o precvičovaní
podľa mňa si dobrá a keď to nevzdáš a poučíš sa na svojich nedokonalostiach, tak raz budeš fakt dobrá a keď ťa potom zjazdia, tak ver, že závidia
Shiki ja moja kamarátka chodíme spolu do školy a aj ona sa vyzná celkom do kreslenia vieš?? @spiralfaust
ale ja som sa pýtala aj na názor ostatných takže mi pokojne napíš aj tvoj
Vystudovala som úspěšném ZuS a mozem ti povedat ze vies krasne kreslit na svoj vek! Ja som skor zamerana na malbu, lebo tienovanie rutkou a detaily mi moc nesli tak v tomto ta uznavam Rozhodne pokracuj
je to krásne! ja by som na tom nič nemenila... niektorí ľudia si proste blbé závistlivé komentáre nevedia odpustiť, len ty sa musíš nad to povzniesť a nie sa tomu poddať
kašli na tie negatívne ohlasy.... Každý umelec má svojich obdivovateľov aj hejterov... si zober takých spevákov.... tiež im fanúšik povie, že ich pieseň je dokonalá a podobne, ale hejter má opačný názor... Nepozeraj na názory druhých... počúvaj názory len tých, ktorý sa do toho umeleckého odvetvia rozumejú... bežný človek, ktorý kresliť nevie ti môže povedať, že je to nepekné, ale to len preto lebo ti môže závidieť, že talent na to kreslenie nemá... ja si myslím, že tvoj vlk je pekný... len škoda, že je tam aj veľa bieleho miesta... pôsobí to tak jednoducho potom.... ja kreslím tiež odmala... chodila som dve roky na umeleckú... a aj teraz milujem kreslenie... občas mi niekto dá kritiku za môj výtvor, ale je to vážne zriedkavo... aj mňa sa to trošku občas dotkne, ale na druhej strane to beriem tak, že aspoň viem jaká je tam chyba a na ďalší krát sa to sanžím zdokonaliť, chápeš? Nikdy sa nevzdávaj ... Myslím, že talent fakt máš a iné obrázky už nemáš? Rada by som si pozrela aj iné
kašli na kritikov a kresli ďalej, mne sa to náhodou páči
pozri moje blogy koľkým ľuďom nepáčia a radšej ich ani nečítaj lebo ani tebe by sa nepáčili, ale ja mám ich sprosté kritiky u riti a píšem ďalej
Sa pojeb z nazoru jedneho cloveka/par ludi. Si myslis, ze to, co budes v zivote robit, sa bude pacit vsetkym? Alebo len potrebujes pomasirovat ego tym, ze ti budeme vsetci hovorit, ake krasne to je. Nadhera.
Ak chceš kreslit tak by som nezačínala hneď s vlkom takýmto. Začni figuru zatíšia atd atd zaklady úproste a jednoduchšie zvierata, pes mačka a nie hneď v takýchto pozach, a aj tieňuj. A potom vrelo odporúčam ešte ZUŠ-ku tam som sa ja osobne naučila niečo (ofc nečakaj zazraky stale krelsím otrasne
a ked ti niekto povie skoč do studne tak skočíš? však ekd ťa baví kresliť tak kresli... ako je tu už spomínané... potenciál tam je. treba to rozvíjať dalej...
a nechcem byť zlá ale to mi pripomína tie baby čo vešaju všade fotky s tým že "aha aká som škaredá" a všetci im píšu že sú krasne a ked sa najde jeden čo jej povie že je škaredá tak hned sa uražaju a osočuju toho človeka...
aj ty ked niekam niečo zavesíš (kresbu, svoju foto atd) nemožeš čakať že to bude mať len pozitívne ohlasy... a niektorí ludia si proste potrebujú dvíhať ego tým že budú iných urážať... tak proste niekto niečo napísal no a? ty sa tým riadiť nemusíš... veľa zdari pri dalších kresbách
@AvoxGirl pozri na to takto, bavi ta to, tak neprestavaj a pokracuj. zlepsuj sa. pri kresleni to ide jedine treningom. co sa tyka tej kresby tak myslim ze na tvoj vek je to dobre. ak budes trenovat ruku a kreslit tak raz mozes naozaj dobre vediet kreslit. inak kritiku treba vediet prijat, pretoze kritika vacsinou cloveka posuva dalej prekonavat limity avsak nemoze ta zlomit. teda do istej miery si musis byt sama vedoma na co mas a co nie. ak vies ze na to mas a kritika v tom pripade moze byt napriklad prejav zavisti.
Kresli ! a názor druhých si nevšímaj! Obrázok je pekný len ho treba dokončiť a celý dotieňovať. Skús začať kresliť aj uhlíkmi, vyskúšať niečo iné ako ceruzku Ja som kreslila často ceruzkou a raz som skúsila uhlíky... a tie sú úúúplne super
ľudia majú zvláštny názor na umenie, ved ja ja som tu kedysi dalal svoj portrét ktorý visel v galérii našej výtvarnej škole a všetci že aký shit, len preto že je to iná technika..., kresli ako chceš...a vytrénuj to bud vytrvalosťou alebo niečím takým ako je táto kniha, ja sa ňu tiež chystám, znie to zaujímavo » www.martinus.sk/?uItem=104748...
@avoxgirl na tvoj vek je to dobré , je síce potrebné aby si viac cvičila a ono ti to potom pôjde ešte lepšie. Nerob si nič z podobných rečí, veľa ľudí sa len chce urobiť zaujímavými a sami pritom nedokážu nič.
prečo si nemám dať vyholiť hlavu ?? @littlesecret69 @sarita621 mám sú buť na FB alebo v mojom PC teraz mám tie žirafy
dakujem vám za vase názory kreslit neprestanem ...
a dakujem ze ste mi "pomasirobali ego"
ber to tak, ze na B. az na nejake 2 baby nevie kreslit NIKTO a vsetkym do radu by som pozakazoval kreslit bo to vyzera ako tycka retardovaneho slona, a aj tak tu maju pozitivne komenty
ludia sa proste do kreslenia nevyznaju vobec, ale ze vobec a tak akokolvek otrasne budes kreslit, furt si najdes svojich fanusikov
tie obrázky nie sú dobré .. pretože som ich nevytieňovala dobre ... ten vlk to bola moja najlepšia kresba ... teraz PRACUJEM na tom kocúrovi z Alice v krajine zázrakov ale ešte to neni dokončené ... ale tak môžem vám to sem dať ak chcete ... ako je to skoro hotové ale ešte tam chýbajú finálde úpravy
@avoxgirl takže všetky obrázky sú na tvoj vek prekrásne ale v treťom obrázku je kôň trošku tehotný a v poslednom obrázku, by trebalo dať nižšie oči Inak vážne nemám výhrady
@avoxgirl je to pekné, vieš čo si o tom myslím lebo som ti to povedala už naživo a je to pekné ako som ti už aj naživo povedala, debilkov čo si sami so sebou nevedia rady a musia na nete provokovať si nevšímaj trénuj a hlavne sa pri kreslení nestresuj a za chvíľu budeš kresliť úplne úžasne tráning robí majstra či ako sa to vraví
@avoxgirl» www.martinus.sk/?uItem=34619... Táto kniha je fajn. Prečítala som z nej asi 2 kapitoly a už sa opúšťam, že nie som na nič nadaná, ale teba keď to baví tak by ti mohla pomôcť.
@AvoxGirl cítim z toho, že si na tom pracovala, snažila si sa pracovať na nose, zuboch, čiže papuly, ale trochu dodáva k tomu ten efekt zlosti práve to, že hlava, čiže vrch, nie je veľmi ideálny, išlo by o peknú kresbu, keby si sa snažila o celé dielo
predstav si, že programuješ web, naprogramuješ len totálne dobrý chat, ale funkcie ako žiadosti o priateľstvo budú laggovať ?
Teda výsledne, papuľa sa mi páči,, ale už ten vrch nie je veľmi úžasný
@yoshtixiang no .. to bolo zamerané na papulu ... vrch hlavy je zámerne nedokončený .. vážim si tvoj názor aj to že si mi to sem po takom dlhom čase napísal ... a dík
nezdá sa mi to byť také zlé a postupom času určite vytvoríš niečo prepracovanejšie, keď sa tým budeš zaoberať a budeš trénovať, ale chce to veľa trpezlivosti Po 8 rokoch kreslenie sa mi zdá, že ešte stále neviem kresliť a potrebujem k tomu vždy odborníka, ale pravda je, že tomu nevenujem toľko času... tak ti prajem veľa úspechov A kresli hlavne pre svoje potešenie! :tralala:
No asi by si to najskor mala cele dokoncit. A mozno by si mohla najskor skusit obkreslovat podla predlohy. Tak sa najlepsie naucis. A tiez podla mna musis este najst ten svoj styl akym budes kreslit. Nic ine ako trening ti ale nepomoze. Musis vela kreslit, vela skusat a naucis sa najlepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
ale samozrejme ešte máš na čom pracovať ale to vieš aj sama
idiotov si nevšímaj
a teraz považuje každý za umenie niečo iné
-nevieš prijať kritiku
-nikto sa nenaučí kresliť zo dňa na deň
-neviem čo toto robí pri fórach
-nie je to zlé, maximálne nedokončené, ale potenciál tam je
rovnako nevidim nic zle na tom, ze o tom zalozila forum a pyta sa na nazor inych.
dovidenia
-možno neviem prijať kritiku .. ale to asi nikto podľa mňa nevie na 100%..... .. Pochopila by som keby tam napísali že .. "Mne sa to nepáči" "Nakreslil/a by som to inak" (a potom by napísal/a ako) ale nie oni museli napísať že už nikdy nemám kresliť
-to chápem ..
-chcela som sa opýtať na názor iných ľudí .... keďže som sa dozvedela že už nemám zobrať do ruky ceruzku ...
- nieje to nedokončené ... len to bolo zamerané na papuľu . OPeto neni hlava spravená ...
A ako tu niekto napísal potenciál tam je,máš dobre 'priestorové' kreslenie...akože myslím tak,že ten tvar hlavy je dobrý,aj tá papula,nie je to nejaké neforemné čosi.... proste kresli ďalej
btw. ludia si mnohokrát neuvedomujú ako môžu niektoré slová ublížiť..
a nesťažujem sa, len zdieľam pocity, ako to robí veľa iných ľudí
ahojte
a len tak mimochodom veľa ľudí mi písalo, píše že nech už nikdy nepíšem, že mi to nejde a tak... a áno človeka to tri krát nepoteší, ja som si to vnútorne vytkol, vytkli mi to už aj viacerí že si z toho nemám nič robiť až kým som nezistil že majú pravdu, čiže áno tvoja reakcia na kritiku nie je veľmi primeraná ak to chceš vedieť, o čom ťa informujem, a áno aj to, že ti to niekto napíše že nemáš viac tvoriť je kritika (ale vezmi si to z druhej stránky, je lepšie keď sa niektorým ľuďom nepáči čo robíš ako to, že daná vec u nich nevyvolá nič, čiže svojim spôsobom si niečo docielila)
ako možno že je to tápne že tu sem pridávam moja obrázky ale chcem vedieť názor inak tie tigre natom sú nalepené aj na toto som celkom pyšná .. ten vlk a toto to je moja asi najlepšia práca teraz sa chystám na A1 kresliť mojho koníka tak dúfam že sa podarí
@chanteuse ... díky .. a naozaj neuvedomujú :/
keby mám 10 a si moja kamoška chcela by som aby si mi nakreslila do pamätníčku
a nic si z toho nerobim
spievam rada tak spievam dalej a bavi ma to robim to kvoli sebe nie kvoli nazorom ostatnych
inak, nedaj si vyholit hlavu
Nikdy sa nevzdávaj a skúšaj to ďalej, ja som napr. nevedel nikdy kresliť tváre a pod., no aj tak som to skúšal a nakoniec som sa to naučil. A to kreslím približne od škôlky a prvú normálnu tvár som nakreslil niekedy v 2009/2010. Kritiku skrátka musíš zniesť, aj prehru, malo by to byť pre Teba znamenie, že máš stále čo zlepšovať a robiť pre to všetko, aby to bolo lepšie a lepšie a šla si stále nahor. Ja som kritiku na začiatku znášal ťažko, no časom som si zvykol. Hlavu hore!
ako to je všetko len o precvičovaní
podľa mňa si dobrá a keď to nevzdáš a poučíš sa na svojich nedokonalostiach, tak raz budeš fakt dobrá a keď ťa potom zjazdia, tak ver, že závidia
ale ja som sa pýtala aj na názor ostatných takže mi pokojne napíš aj tvoj
pozri moje blogy koľkým ľuďom nepáčia a radšej ich ani nečítaj lebo ani tebe by sa nepáčili, ale ja mám ich sprosté kritiky u riti a píšem ďalej
a nechcem byť zlá ale to mi pripomína tie baby čo vešaju všade fotky s tým že "aha aká som škaredá" a všetci im píšu že sú krasne a ked sa najde jeden čo jej povie že je škaredá tak hned sa uražaju a osočuju toho človeka...
aj ty ked niekam niečo zavesíš (kresbu, svoju foto atd) nemožeš čakať že to bude mať len pozitívne ohlasy... a niektorí ludia si proste potrebujú dvíhať ego tým že budú iných urážať... tak proste niekto niečo napísal no a? ty sa tým riadiť nemusíš... veľa zdari pri dalších kresbách
kresli nadalej
a nakreslené je to pekne
@sarita621 mám sú buť na FB alebo v mojom PC teraz mám tie žirafy
dakujem vám za vase názory kreslit neprestanem ...
a dakujem ze ste mi "pomasirobali ego"
@feichang to hej . bolo tam aj zopár komentárov že je to pekné ..
dík
ludia sa proste do kreslenia nevyznaju vobec, ale ze vobec a tak akokolvek otrasne budes kreslit, furt si najdes svojich fanusikov
@antifunebracka hmm ... zaujimavy postoj
» imgur.com/CTy4u1K...
» imgur.com/7JhoWI1...
» imgur.com/Lh03x33...
» imgur.com/185BdRN...
dúfam že pojde zobratiť pri mojom štastí asi nie 8) a ako ne prosím vysvetlite mi niekto ako sa dávaju obrázky z pc do komentov na BIRDZi
predstav si, že programuješ web, naprogramuješ len totálne dobrý chat, ale funkcie ako žiadosti o priateľstvo budú laggovať ?
Teda výsledne, papuľa sa mi páči,, ale už ten vrch nie je veľmi úžasný
a dík