@ancici15 dievča moje zlaté, budem k tebe zlý ale úprimný. O výhre v tej súťaži ani len nesnívaj , pretože na to by si musela mať aspoň 2000 hlasov. Takže rád by som ti dal hlas, ale zmysel to mať nebude, lebo viac ako 100 hlasov ťažko získaš, 1000 už ani nehovorím.
mna by zaujimalo na co je tebe taky fotak ...fotit sa doma o zrkadlo? si poziadaj od jeziska taky za 70 eur ..ten ti staci na fotenie sa doma na profilovku
@ancici15 tak choď von a choď sa napríklad opýtať takého bezdomovca čo ani nebude mať kde v teple byť na vianoce či ti odklikne tvoje želanie na foťák a potom daj vedieť dobre?
jesus hadajte sa tu . Ide o jeden posratý klik,ktorí vám neublíží a zabere vam presne ako povedala @ancici15 akurat tak 5 sekund. len ludia vy ste takí sebeckí,iba sebe by ste dopriali .. ach nemám slov
@ancici15 tak ja ti poradím - prečítaj si najprv ten svoj príspevok - "vôbec neviem čo chcem - chcem fotoaparát" "ak by som si ho želala tak by som nič iné nedostala" a choď spamovať a mudrovať na facebook
plus ešte sa mi páči tá tvoja kamoška s ktorou si sa najprv AKOŽE nepoznala a pretrieď si rebríček hodnôt
@flagrantine to s kamoškou bolo zo srandy..... a ja neviem co chcem ale vzdy ma babičky atak potešia niecim..a ja enchcem aby vianoce boli o tom ze ja dostanem jeden drahy dar a nebudem s atesit s tych drobnych darcekov co potesia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
toto to malo byt nie rado
klikla som ti..veselé vianoce
@zojkka myslíš ? i doubt it... jedine že by si si začala vo veľkom kupovať počítače...
mám u riti tvoj blbý foťák milion ľudí potrebuje milion dôležitejších vecí
plus ešte sa mi páči tá tvoja kamoška s ktorou si sa najprv AKOŽE nepoznala a pretrieď si rebríček hodnôt