Už sa vám niekdy zjavil duch, alebo iné paranormálne javy?
Mne ešte nie a bojím sa, že sa to stane raz a nebudem vedieť ako sa mám zachovať. Predstav si, že sedíš na posteli pri nočnej lampe a v kúte na konci izby sa zjaví duch, postava "niečo" a čo v tej chvíli robiť. Utekať asi nie. Dobehlo by ťa to mihom oka.
@firestorm prečo je mimo? nemusí byť mimo! Môj kamarát fajčil trávu každý večer na ihrisku a mal Drby. Napríklad rozprávam sa s ním všetko v poriadku a zrazu on zrýchlenie ako porsche, rozbehol sa a utekal preč keď som ho čakal a vrátil sa spýtal som sa ho čo mu je! on na to, vraj ho začala naháňať svorka besných psov tak utekal pre nimi. Alebo, sfajčiľ sa, a zavesil sa rukami na strom a visel nohami nad zemou ale tak 20 centimetrov a odrazu začal strašne kričať na mňa že ÁÁ ch, chyť ma! chyť ma! lebo padnem na zem a zlámem si nohy!
@tobje tak neviem. Nemám čistú dušu. Asi by ma mohol potrestať za moje hriechy toho sa bojím vieš a inak asi nie... neviem prečo by sa mi zjavoval. Niekedy naňho myslím to je všetko.
Mne len raz padla voňavka zo stola..a pritom nemala ako sama spadnúť ešte ktomu dalej od stola..ale bola som raz svedkom rozprávania sa s duchom..Už nikdy to nechcem zažiť..Neviem či to bola pravda,alebo psychické problémy,ale aj tak to nebolo nič príjemné...
Ja verím, že keď sa stane niečo fyzikálne divné, tak to nie je o popretí fyziky, ale len som nedávala pozor na niečo a preto ma to vystrašilo. Zvyčajne si viem aspoň oneskorene domyslieť, čo sa mohlo diať a keď aj je niečo naozaj nevysvetliteľné, duchov popieram, pretože neverím, že duša je mimo tela. Duša je energia v tele a keď je telo bezvládne, duša prestane byť aktívna. Tečka.
duch sa mi nezjavil, ale paranormalne veci existuju si myslim .. mna o tom osobne presvedcili 3 veci kedy som normalne vycitil smrt jedneho pana ktori zije na nasej ulici a hned o par hodin nato som pozrel cez okno a pred jeho domom stalo pohrebne auto ... aa v kostole sa mi stalo ze z nicoho nic mi prislo divne a v mysli sa mi vynorila sanitka a zachranari a o par minut nato skolabovala jedna starka a prisli zachranari do kostola, o par tyzdnov sa mi stalo toto iste s rozdielom ze skolaboval starcek ... takze neviem co si mam o tom mysliet kazdopadne verim ze nieco divne na tom bude....
stačilo mi, že moja drbnutá stará suseda je tak na nervy, že nás obviňovala, že jej kradneme elektriku a vymýšľala si, že nás vidí v jej byte ako prechádzame cez steny... Ja na duchov neverím sú to len predstavy ľudí ktorí si to namýšľaju...postupne ich to zožiera a tak sa z nich stávajú blbci ako z tej susedy mojej
A bojíš sa , že nebudeš vedieť čo robiť?Ani ťa nehne...ja som zostala 3 hodiny sedieť na posteli a ani som sa nepohla , úplne ma zaseklo...Potom som si ľahla akoby nič a spala....A takto nejako je to vždy...
@synekdocha vies co tak par dni po tej smrti som bol kus v riti nechapal som co sa stalo proste ja som sa v to rano zobudil a cudny pocit uplne vyjdem na balkon a normalne jakeby mi do hlavy hodil takto slovicko smrt a potom aj meno ...potom poobede idem dole ne a mama mi hovori ze zomrel ten ujo, a ja ze hej viem .. a mama kuka na mna ze co mi je .. dost divno to bolo .. odvtedy sa nesmejem ludom co tiez take veci zazili .... alebo jedna nemenovana osoba z nasej rodiny zazila klinicku smrt, a mi popisala doslova ze co sa stalo vtedy ...a pritom tiez som si myslel ze su to reci, ze nic nadpozemske nie je atd .. a ked s tym clovek ziska nejaku skusenost tak hned inac rozmysla ..
podľa mňa by sa ti to určite nestane, ak sa o tieto duchovné veci nezaujímaš a trebárs nevyvolávaš duchov alebo neveštíš. ak to nerobíš a ani si to nerobil, nemáš sa čoho báť. ruky od takýchto vecí preč!
Nie, ale u nás doma bežne padajú veci, ktoré stoja pevne a nemajú dôvod padnúť, prepína sa telka, búchajú dvere bez prievanu a tak, ale neberieme to vážne. Myslíme si, (vážne ), že tu niečo je, ale neriešime.
Keď som bola malá, tak pravidelne. Teraz? Teraz sa mi to deje akurát v snoch, a nič viac , nič menej. Ale v našej rodine je duchárstvo úplne na bežnej miere. A ba, keď mi zomrela babička tak somsa zobudila s tým, že lietam a keď som si to uvedomila, tak som spadla... akože, proste, taká nevedomá levitácia
Občas vidím niekoho, aspoň sa mi to zdá a keď zavriem oči, znova ich otvorím už tam nik nie je. V noci občas mám pocit, že vidím tiene.
A ako malej sa mi stalo, že som zdvihla kvetinku, ktorá bola hodená pri hrobe, babka mi hovorila, že sa nemám chytať a dala som ju na hrob(netuším, či na ten, z ktorého spadla). Večer som sa zobudila, a v okne som videla niekoho a rozprával do mňa.
Keď som mala asi 6 rokov, tak som vraj často rodičom rozprávala, že v noci ku mne chodí dáky ujo...a podľa toho ako som im ho opísala to bol vraj celý môj dedko, ktorého som ale naživo nikdy nevidela, lebo zomrel presne 2 dni predtým než som sa narodila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A bojíš sa , že nebudeš vedieť čo robiť?Ani ťa nehne...ja som zostala 3 hodiny sedieť na posteli a ani som sa nepohla , úplne ma zaseklo...Potom som si ľahla akoby nič a spala....A takto nejako je to vždy...
ježíš ozaj Tak to vyzerá,ked rozmýšlam nad iným a robím iné
je to len nejaký stav riadený v našich hlavách, len neberte to až tak vážne, lebo mohli by sa kvôli tomu dostaviť nejaké psychické ťažkosti
fakt neni čoho báť
@anu36 ..stále iná vzorka
A ako malej sa mi stalo, že som zdvihla kvetinku, ktorá bola hodená pri hrobe, babka mi hovorila, že sa nemám chytať a dala som ju na hrob(netuším, či na ten, z ktorého spadla). Večer som sa zobudila, a v okne som videla niekoho a rozprával do mňa.