tá druhá možnosť - to akože sa maju ospravedlniť len raz? šak furt robime chyby, oni tiež furt robia chyby, pravidelne sa mame za čo ospravedlňovať... či keď budem zomierať na starobu maju prisť za mnou a ospravedlniť sa, že toten klinec som zabijal lepšie ja jak moj otec?
Skôr iba tak ironicky : No dobree mala si pravdu Ale to len v prípadoch, že ide o nejakú blbosť, ako ked mame hovorím, že tá polička sa nedá na stenu namontovať a ona ma presviedča, že sa dá a aj tak sa nedá tak to si prizná chybu .. Ale ked napríklad mi dá za nejakú hlúposť napríklad na týždeň zaracha tak si neprizná, že to bola hlúposť a tvári sa, že to bolo oprávnene aj ked nebolo aby si nepokazila autoritu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Nikdy v zivote sa mi mama neospravedlnila za to co mi napr. povedala...
U otca niečo také nehrozí, bude radšej klamať, vyvolá hádku a chybu si neuzná a aj preto s ním dosť zle vychádzam.
Ja viem ze mam pravdu ked ju mam a netrapi ma vysledok pripadnej hadky, zakazat mi nic nemozu , zbit ma nemozu tiez , zavrem sa do izby a mam v pici.
tá druhá možnosť - to akože sa maju ospravedlniť len raz? šak furt robime chyby, oni tiež furt robia chyby, pravidelne sa mame za čo ospravedlňovať... či keď budem zomierať na starobu maju prisť za mnou a ospravedlniť sa, že toten klinec som zabijal lepšie ja jak moj otec?