uz sa vam stalo ze ste sedeli v autobuse ..plno narvane a vy ste si nechtiac prdli alebo ste to uz bohuzial nevydrzali a bolo to nutne ..nakoniec ze zavan na cely autobus vseci sa pozerali po kazdom kdo ten cin spachal ..samozrejme ze az do vyst
ty kks toto sami este nestalo a ani necchcem preboha to zazit ale neskutocne somsa zasmiaala lol to zebyb oli taky uz prijebani ti lide aj vtom buse? mi stacia tie chlpate smradlave starééé vytahane dochodcovske pazuchy vlete...
Kamarát raz išiel do školu s riedidlom v rupsaku,pretože mal vyčistiť lavicu na konci roka...a tiež šiel diaľkovým autobusom a nejak to nedomyslel a tá fľaša s riedidlom sa mu rozbila alebo mu ten uzáver nejak odletel a to riedidlo sa mu rozlialo po celom rupsaku Viete si predstaviť ten smrad v tom autobuse
ja som raz bola účastníkom takejto "nehody", vtedy sa z toho začala smiať polka autobusu a všetci začali otvárať okná. (pravdepodobného) dotyčného sa nám aj podarilo identifikovať lebo neskutočne očervenel , ale tak neberiem to nejak tragicky, každý si už aspoň raz v živote prdol ta čo? aj tak sa to vyvetrá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a všetci sa tvária, že to ide zvonka
nie nestalo,
a ešte väčší, keď miništruješ