@malapohroma teraz si dal do profilu 28 rokov aby vyzeral serioznejšie keď ho aj teraz (skoro) všetci budu posielať do p..., tak na ďalši nick si da už asi 38 rokov a ešte to čislo že 69.... asi chcel pôsobiť viac "cool"
@gothicpoethic ten ktoremu by sivelmi rada podala ruku, venovala cerveny trojuholnicek s napisom "gratulujeme k uspechu vitazstva vasej strany vo volbach" na druhej strane s dovetkom "nastastie nezostavi vladu"
inak @malapohroma moc rypavicna diskusia.. najma preto, ze @sven sem nechodi pravidelne.. on pride, je tu dva tri dni a potom si da par dni pauzu..
argumenty mu nedosli, lebo ziadne nemal a tie co mal len tocil dokola..
@malapohroma no neviem pravdupovediac naposledy pridal anketu predvčerom, čiže piatok večer... dnes je nedeľa ráno... hm... tak mal jeden večer prestávku, možno bol dakde preč...
@johnysheek Samozrejme Ak mi aspoň čiastočne načrtneš, za čo budeme bojovať a akými spôsobmi budeme klamať, tak sa postavím niekde na námestie a budem nás propagovať. Koniec koncov, niečo podobné študujem
@johnysheek aach.. ake by som mohla mat z tohto dosledky? (ach) ja som rozumny mlady clovek a viem si uvedomovat dosledky svojich cinov, preto nedrazdim ozranov ale toto je nieco uplne ine..
Zakoladom je si jednoducho UVEDOMIT , ze uloha vlady nie je postarat sa o nas, ale vytvorit nam dobre podmienky, aby sme sa o seba postarali sami.
a to ludia ako sven jednoducho nechapu. U dochodcov to este chapem a nepaci sa mi, ze im chcu v ramci setrenia siahnut na dochodkove premie, ale podstatne je, nezadlzovat stat predrazenou dialnicou, neokradat stat nevyhodnym predajom emisii, pretoze zadlzeny stat ma vplyv na penazenky kazdeho z nas.....
Predstavme si Slovensko ako velku farmu. Farmar potrebuje, aby kravy dojili, a musi im pripravit take podmienky, aby mohli dobre dojit. A o tom je politika. Nie o kupovani si ludi chvilkovymi poteseniami.
Ked krava nedoji, farma sa zadlzi, ked sa farma zadlzi, ide do konkurzu.
vobec nejaku? vsetky!! vsade som mu co to napisal.. mam s nim celkom obsiahlu diskusiu cez tsky.. a to ze si o nom myslim svoje je jedna vec..
to ze mu verejne vytknem gramatiku lebo fakt pise hrozne a tvari sa ze to je "naschval" je druha vec..
ale robit si z neho srandu. v zmysle.. davno od neho nic neprislo.. vystrelme si z neho.. je chore.. lebo inymi slovami ho podporujes prave v tom a nutis ho do toho co ti "vadi"...
@malapohroma suhlasim ..a inak paci sa mi jak ho k tomu provokuje dobre sa da naom rehotat takze koniec koncov mi neprekaza ale ma bavi je ho debilita natolko ze ma az sokla ze je vacsia nez moja a to sa vidi malo kedy
@hluzar Ešte si zabudol dodať že ak robotníci na farme - poslanci, ministri a farmár Fico, Mečiar, Dzurinda okrádajú vlastnú farmu, tak aj tak vznikne dlh a kravy môžu dojiť aj celý deň s 2hodinovými prestávkami a aj tak na nich nestihnú nadojiť dostatok aby nevznikol dlh a bordel na farme.
Proste peniaze sú len keby sa s nimi narábalo ako sa má a nie obohacovalo sa nimi na úkor štátu a jeho rozvoja. Pretože ak štát napreduje a rozvíja sa ,tak časom budú aj peniaze aj všetko a každý bude spokojný. Lenže ak človeku sa čakať nechce a chce peniaze hneď aj na úkor toho že všetkým uškodí len seba obohatí, tak vládnuť môže aj neviem kto(pokiaľ bude premýšľať ako som vyššie uviedol), tak vždy bude dlh a štát bude v lajnách.
nech mi nikto nehovori, ze predavacka v obchode , ci robotnik na stavbe , alebo ti co vozia v dodavkach o 5tej rano chleba do pekarne nespravia pre spolocnost za zivot 120 krat viac, ako priemerny cicmajz v kancelariii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
inak @malapohroma moc rypavicna diskusia.. najma preto, ze @sven sem nechodi pravidelne.. on pride, je tu dva tri dni a potom si da par dni pauzu..
argumenty mu nedosli, lebo ziadne nemal a tie co mal len tocil dokola..
a tak..
ani to z ludi nerobi nic lepsie a uz vobec ich to nikam dopredu neposuva...
@gothicpoethic nezalozime politicku stranu?
no ok tak jeden negativny ohlas navyse, co ma nezabije to ma posilni
ten clovek nasledne moze byt nastvany a moze sposobit nieco niekomu mimo net..
ten nasledne dalsiemu a zla nalada sa uz siri svetom a potom sa moze stat ze sa presunie az k tebe.. nejakym sposobom.. alebo ta nejak ovyplyvni..
preto navrhujem.. sirit usmev, radost a povzbudenie.. nie urazky... doberanie si a nevtipne vtipkovanie.. hranie sa na lepsich nez ostatni..!!
@gothicpoethic navrhujem boj proti tym ktori su tam a prinesenie uplne ineho lepsieho mladeho a tak.. programu..
budme chciet byt obycajni ludia, ale nie ako ti co su v parlamente s milionmi na ucte a tak..
co studujes? polito?
a to ludia ako sven jednoducho nechapu. U dochodcov to este chapem a nepaci sa mi, ze im chcu v ramci setrenia siahnut na dochodkove premie, ale podstatne je, nezadlzovat stat predrazenou dialnicou, neokradat stat nevyhodnym predajom emisii, pretoze zadlzeny stat ma vplyv na penazenky kazdeho z nas.....
Predstavme si Slovensko ako velku farmu. Farmar potrebuje, aby kravy dojili, a musi im pripravit take podmienky, aby mohli dobre dojit. A o tom je politika. Nie o kupovani si ludi chvilkovymi poteseniami.
Ked krava nedoji, farma sa zadlzi, ked sa farma zadlzi, ide do konkurzu.
1913081
vobec nejaku? vsetky!! vsade som mu co to napisal.. mam s nim celkom obsiahlu diskusiu cez tsky.. a to ze si o nom myslim svoje je jedna vec..
to ze mu verejne vytknem gramatiku lebo fakt pise hrozne a tvari sa ze to je "naschval" je druha vec..
ale robit si z neho srandu. v zmysle.. davno od neho nic neprislo.. vystrelme si z neho.. je chore.. lebo inymi slovami ho podporujes prave v tom a nutis ho do toho co ti "vadi"...
takze vies co posobis vobec?
Proste peniaze sú len keby sa s nimi narábalo ako sa má a nie obohacovalo sa nimi na úkor štátu a jeho rozvoja. Pretože ak štát napreduje a rozvíja sa ,tak časom budú aj peniaze aj všetko a každý bude spokojný. Lenže ak človeku sa čakať nechce a chce peniaze hneď aj na úkor toho že všetkým uškodí len seba obohatí, tak vládnuť môže aj neviem kto(pokiaľ bude premýšľať ako som vyššie uviedol), tak vždy bude dlh a štát bude v lajnách.
Dostojnu starobu si zasluzi kazdy !