tie filmy sú najlepšie a slovička si pozerat ani nie že učiť a biflovať ale ja som sa dost naučila tým, že som si každý den pozrela slovíčka a raz zopakovala čo každé znamená a ideš do Berlína tiež sa chystám tak cca za pol roka
Zožeň si učebnicu pre SŠ, surovo s uč gramatiku, rob cvičenia, čítaj články.. hlavne zvládni na začiatku čo najviac gramatiky. potom čítaj nemecké noviny, knihy, môžeš pozerať televíziu (nie filmy s titulkami, keby som mala slovenské titulky k slovenskému filmu, budem ich čítať a nepočúvať)..z toho naberieš slovnú zásobu.
Dostaň si ten jazyk pod kožu, hovor si v hlave po nemecky, čo robíš, kam ideš, čo máš na sebe, čo vidíš v miestnosti, nákupný zoznam, denník čokoľvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@5 chcem ísť na jednú prednášku o psychologii ktorá je po nemecky
@7 myslím že slovenskú gramatiku sa dobre nikdy nenaučim
Zožeň si učebnicu pre SŠ, surovo s uč gramatiku, rob cvičenia, čítaj články.. hlavne zvládni na začiatku čo najviac gramatiky. potom čítaj nemecké noviny, knihy, môžeš pozerať televíziu (nie filmy s titulkami, keby som mala slovenské titulky k slovenskému filmu, budem ich čítať a nepočúvať)..z toho naberieš slovnú zásobu.
Dostaň si ten jazyk pod kožu, hovor si v hlave po nemecky, čo robíš, kam ideš, čo máš na sebe, čo vidíš v miestnosti, nákupný zoznam, denník čokoľvek.