Bol prepchatý bus a bola som jediná, kto mal voľné miesto. Jedna mamička s telefónom na uchu ku mne hodila dieťa, ktoré sa správalo tak, že ma normálne škubalo aby som mu nedala výchovnú. Mamička si nič nevšímala, na decko revala a to sa od strachu/trucu (bohvie) pošťalo a posrkakalo. Takže jop, jop videla a cítila
no bol to nejaky cierny mercedesik a typek bol stastny spociatku, ze ma cerstvo vycisteny interier
a trosik ho to rozhodilo, no... ale asi to bola kludna povaha (nastastie), ked len vysiel von, par minut to predychaval, potom si vypytal telefon, ze si da preplatit naklady na (znovu)vycistenie a v zaplave vulgarnych slov odfical prec
@dannyd14 v pohodicke, bola som sama v buse a dala som to v tej zadnej patke horsie bolo ze z autobusu ma musel vyniest autobusar na konecnej. mladost pochabost chiiiiii
to ani nie ale raz nastupime s kamaratmi do busu hrnieme sa dozadu do 5ky a tam na sedadle tak fajnovo točenô naložene
tak ide kamarat za šoferom že či to videl čo je vzadu a on len zvreskol že "VIDEU"
chudák
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
stale lepsie ako v taxiku... na kamoskine kolena (moje boli tie kolena, nie zvratky)
no bol to nejaky cierny mercedesik a typek bol stastny spociatku, ze ma cerstvo vycisteny interier
a trosik ho to rozhodilo, no... ale asi to bola kludna povaha (nastastie), ked len vysiel von, par minut to predychaval, potom si vypytal telefon, ze si da preplatit naklady na (znovu)vycistenie a v zaplave vulgarnych slov odfical prec
sak ale vacsinu som i tak schytala ja
tak ide kamarat za šoferom že či to videl čo je vzadu a on len zvreskol že "VIDEU"
chudák