raz tu dakto nezhasol plameň na sporáku pod platničkou (zhodou náhod tam šikovnosť nechala škatuľku zápaliek a už bolo ..a potom ešte si pamätám ako začal horieť ten oný..ohrádka.. čo je okolo sviečky..ako sa to volá? ..to je jedno, proste to začalo horieť a a šup stôl a rýchlo hasiť :S
robila som volské oko, zazvonil telefón, ja som to bežala zdvihnúť, a keď som sa vrátila do kuchyne, tak už to vajce horelo vysokým plameňom... no čo, neumrela som
Raz som dala do mikrovlnky čokoládu ale aj s tým alobalom a to horelooo tak som to obliala vodou Ale zaujímavé, že stalo sa to cca pred tromi rokmi a mikrovlnka stále ide
už som len čakala , kým tu niekto dá tu tému! Áno podpálila som a nie raz
Raz keď som bola malá som sa hrala so sviečkou a zapálila som papierik , ale zľakla som sa a hodila som ho na koberec. On pravdaže rýchlo vzbĺkol.
Potom som položila na lampu perinu a po celom dome bol strašne silný dym. Mama sa hrozne zľakla , najprv hľadala mňa a potom to , čo začalo horieť. Vážne tam bolo toľko dymu , že nebolo vidieť na krok. :/
A tretí krát som položila plastový tanier na ešte horúci sporák A tanier vbĺkol.
A skoro by som zabudla! teraz nedávno som strčila kravské maslo do mikrovlnky , lebo bolo hrozne tvrdé a mne sa nechcelo čakať. A pravdaže som ho tam dala aj s tým alobalom. Tak sa vytvoril taký menší plamienok
ja konkrétne ani nie, ale raz sme večer zabudli zhasnúť kahanec a v noci sme hasili poličku.. ale nebolo to príliš vážne, ocino sa zobudil ešte predtým, než stihol vypoknúť veeľký požiar
my s bratom sme boli velky pyromani.... on bol vacsi... spolu sme podpalili plastovy obrus aj s nejakymi kadickami....neviem ci nam nejebalo...inak lenpapieriky zapalky...a zapalovali sme hlavne vonku....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ach to boli časy! slávne 3 podpalačky a tísíc príbehov o tom, ako to v skutočnosti bolo
Raz keď som bola malá som sa hrala so sviečkou a zapálila som papierik , ale zľakla som sa a hodila som ho na koberec. On pravdaže rýchlo vzbĺkol.
Potom som položila na lampu perinu a po celom dome bol strašne silný dym. Mama sa hrozne zľakla , najprv hľadala mňa a potom to , čo začalo horieť. Vážne tam bolo toľko dymu , že nebolo vidieť na krok. :/
A tretí krát som položila plastový tanier na ešte horúci sporák A tanier vbĺkol.