jedine také morálne veci...inak ani moc nie...no raz som dala nejakej bezdáčke money lebo mi začala rozprávať že doma zavára papriku a nemá na bus a tak..nechcelo sa mi tie keci počúvať tak som sa jej aspoň hentak zbavila...
jedine také tie morálne veci..inak nie...no raz som dala jednej bezďáčke money lebo mi rozprávala ako ona doma zavára papriku a nemá na bus...nechcelo sa mi to počúvať, tak som sa jej aspoň hentak zbavila...
neviem či sa to počíta, ale tak dvakrát do týždňa kúpim rohlíky a pár balíkov tých lacných tescových salámov, urobím z toho balíčky a dávam bezdomovcom, som super viem
pomohla....aj sa mi dostalo pomoci....a velkej...aj ked, hej ludia su svine,ale niekedy sa odhalia ich dobre stranky a ukažu, že to s nimi nie je až take zle
@pubertslatinocelny ale keby si to videl, proste idem domov v noci a tu pri nás je plno ježkov.. a zrazu pozerám a on na hlave ten sprostý pohár a naslepo chodil chudák a vyzeral že sa už dlho trápi.. tak že mu to dám dole, ale bál som sa ho moc chytať.. tak som potiahol a ten pohár sa len otvoril a okolo hlavy mu stále ostal ten vrch... tak ten som tam potom nadrbaný desať minút ešte trhal aby som mu neublížil
vcera mi teta nota bene ukazovala co vsetko sa v casopise nachadza a dufala, ze zo mna spravi citatela bohuzial nespravi nakolko nemam cas citat, ale s radostou som jej poskytol jej 0,70 € ktore by dostala keby som si casopis kupil
@pubertslatinocelny jj zbožňujem ten pocit proste, aj v električke si sadám vždy ku dverám a čekujem kto nastupuje, aby som mohla pustiť staršieho človeka alebo maminku s deckom
@drejka diky, ze si mi to vysvetlila, nedavno sme sa o tom bavili, ze? Ja viem, ze to je praca a myslim, ze ta pani nebola zrovna z tych co si to mylia s almuznou. Ja som ocenil jej pristup, ze za mnou prisla a snazila sa mi nieco predat a len tak nestala a necakala, co som este u tychto predajcov nezazil. Tak som ju zato ocenil a pacilo sa mi to. A dakujem, ze neodpisujes
áno a dosť často, väčšinou úplne náhodne ale vždy sa ocitnem v takej situácii. a peniaze nikdy... pomôžem ako môžem ale dokým sa osobne s nimi nepoznám tak peniaze nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@chevro ja ta zeriem
ale hej, tých ježkov je tu mrte
Keby si videla jej oči, tak by si vedela, že to boli pre ňu Vianoce.
@hajzelodkosti ale tym ludom je vyslovene zakazane obtazovat inych, aby si to kupovali. normalne 1 z podmienok je, ze budu slusne nenutene stat