v 4 rokoch ma skoro privalilo auto, ktore dostalo smyk a narazilo do muru...ale podarilo sa ma dostat z miesta rychlo prec a nejak som to v takom veku samozrejme este neprezivala
niekoľkokrát vždy to bola poiiči zabava, chvalabohu vždy boli až na pár odrenín a narazených končatín len rozjebane auta a nerád robím, ale nemanovana poistovna axa ma vždy vykúpila
ak sa rata aj toto, tak na motorke som niekolko krat padol len trosku zosuchane niektore casti tela az do kosti ale inac v pohode spametaval som sa z toho tak, ze som zbieral casti z motorky po 20metrovom useku
áno dvakrát raz zrazilo auto mňa a raz sme my zralili cyklistu a cítila som sa v oboch prípadoch dosť divnô ale keď to zrazilo mňa tak mi nebolo bárs do smiechu
ráta sa za nehodu aj to, keď moja vtedy 10 ročná ségra odlomila dvere na aute? lebo predstavte si, že cúvate a vaše dieťa zrazu otvorí dvere a vy nestihnete zagearovať... to ráno sme išli na autobus
piči som tam v @2 písal že narád robim REKLAMU a slovkO reklama niekde zmizlo!!! ale aj to je pravda že nerád robím len teraz ta veta moc nedava suvis ked to z tade niekam zmyzlo @2
Zazil som , prave sme sa isli s fotrom sankovat na Kolibu ked do nas zozadu pri tom ako sme odbacali najebal nejaky mlady zmrd co telefonoval , odvtedy som alergicky na isty typ mladych za volantom.
Raz mama vyrazil z križovatky hneď za autom pred nami a ono zrazu zabrzdilo tak sme do neho ťukli a dodnes má mamka pokrčenú ešpézetku. A mala som z toho dosť dlho taký blok, že keď sme boli autom moc nalepený na aute pred nami alebo keď sme predbiehali a oproti išlo auto aj keď bolo veľmi ďaleko tak som sa fest bála... Ale už ma to prešlo
sme lietali s mamkou na aute! zima, sneh, šmyk, do jednej strany, do druhej, a auto trochu v priekope. bola som v takej eufórii, že mi ani nevadilo, že som po vystúpení z auta spadla po kolená do vody a že nás skoro hodinu z tej priekopy ťahali traja opití chlapi na aute, keďže žiadne iné nešlo okolo.
Tu by som rad apeloval na vsetkych koko-tov a pi-če, ktore nevedia jazdiť a mali aj buracku (alebo soferuju tak, ze sa na nejaku este len chystaju) nech si nesadaju za volant.
Take vykvety na cestach nikto nepotrebuje. A duplom nie frajerov, ktori si kupia silne auto, nevedia jazdit, len sa na nieco hraju, vyjebu sa a potom sa chvalia ze mali buracku. Koko-ti az niekoho sejmete tak vas to prejde. Dufam, ze potom skoncite v base, kde vam niekto so 40cm perom natrhne rit
A az niekto najebe do mna, ma po pi-ci. A tipujem ze takych ako ja je tu viac
nastastie som este ja osobne buracku nemal...ked som bol mladsi tak do nas narazil borec na felde, ktory dostal smyk na mokrej ceste..vtedy sme mali este skodovku a bola solidne na sracky...
ale inak absolutny suhlas s @lx , ked pozeram ake "jedince" sa vyskytuju na cestach, tak si kopu krat poviem ci nie je rozumnejsie ist peso alebo autobusom...
stalo ... cesta v lese , vonku zima , cesta ako klzisko , zátačka ... rachot ... škodovečka na šrot, naš bývalý ,,offroad,, takmer bez újmy ... jedna tržná rana ... ale prežíval som viac menej v pohode
@lx ked do teba nabura a rozbije ti plechy tak ho zabijes? v tomto pravnom state skor odsudia teba za ublizenie na zdravi ako jeho takze vela stastia, mam s tym osobnu skusenost, nikomu som sice po nehode neublizil ale on zrazil 4 ludi na ceste, v maji budu od toho 2 roky a sud v nedohladne
Fúúú tak ja som sedela za vodičom a ocino si nevšimol "daj prednosť v jazde" (fakt to nebolo vidieť) ...a tak jak sme išli na hlavnú, tak do mojej strany narazilo auto, a leteli sme do priekopy...od vtedy mám kruté bolesti v chrbtici a v druhom aute mal chlapík posunutú celú panvu :/
@ejmidv to je ko dlho od nehody ze mas bolesti? a nevzali ta na nejake vysetrenie po tom,ved neni normalne ak ma clovek autonehodu,boli ho chrbat a oni ho nevysetria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
už tri krát ..buď to bola búračka alebo sme sa nepekne prevrátili .. ale našťastie som živý a zdravý. ale nerád na to spomínam...
Take vykvety na cestach nikto nepotrebuje. A duplom nie frajerov, ktori si kupia silne auto, nevedia jazdit, len sa na nieco hraju, vyjebu sa a potom sa chvalia ze mali buracku. Koko-ti az niekoho sejmete tak vas to prejde. Dufam, ze potom skoncite v base, kde vam niekto so 40cm perom natrhne rit
A az niekto najebe do mna, ma po pi-ci. A tipujem ze takych ako ja je tu viac
Zošrotovaný predok ale pohode nič sa nestalo vážne a mne osobne nič sa neudialo
ale inak absolutny suhlas s @lx , ked pozeram ake "jedince" sa vyskytuju na cestach, tak si kopu krat poviem ci nie je rozumnejsie ist peso alebo autobusom...