hej, stalo sa. v pravy okamih som nesiel spat ako obvykle - zobudil som sa a este som chvilu ponocoval a v tom sa vybilo okno a jeden celkom velky triangel to krasne zapichol do postele (ako bol tam rozdiel cca 5 minut, ale keby..)
najprv keď som sa narodil a vlastne som sa narodil mŕtvy a potom keď som mal asi 2 roky som prebehol cez cestu a kúsok odo mňa sa kamiónu odtrhla bočnica a skoro ma celého zasypalo... od vtedy to ani nepočítam
keď som raz "uviazol" na výbežku/balkóniku na jednom pieskovcovom brale (prebehol som naň po mieste ktorého asi 4 metre sa za mnou zrútili), po oboch stranách len hladká stena, podomnou asi 15metrový spád, nadomnou asi 10metrov hladkej steny, širokoďaleko nikto, mobil som nemal.
absurdne šťastnou náhodou som ale mal veľký kovový klin ktorý som cestou tam našiel a páčil sa mi, tak som si ho vzal. a tak som vytiahol klin, a začal si vydlabávať schodíky (resp. priehlbiny pre nohy) smerom hore... vydlabal som schodík, postavil sa naň, vydlabal o kúsok vyššie, postavil sa naň... atď. (rozmýšľam teraz prečo som nedlabal skôr do boku, ale myslím že som si nevedel predstaviť ako by som v takej polohe urdžal rovnováhu). asi po hodine, keď už sa mi triasli kolená aj lakte aj prsty aj všetko, som sa takto vydlabal až hore na pevnú zem, kde som sa okamžite zvalil a asi 15 minút len tak ležal (kým ku mne neprišiel ujo ktorý na mňa začal vykrikovať že odtiaľ mám vypadnúť lebo tam hniezdia nejaké chránené vtáky a ruším ich slight_smile:...
asi najadrenalínovejší zážitok čo sa mi kedy stal, celú cestu domov mi behalo hlavou (asi namyslené) "práve som si vlastnými silami zachránil život, wau!"
z daného klinu som si chcel spraviť úplne najväčší talizman pre šťastie, ešte domov som ho doniesol, ale potom som ho neviem ako a neviem kedy stratil
každý deň sa mi akosi šikovnosťou podarí takmer dostať pod kolesá autobusu, brikčky, auta alebočojaviemčohovšetkého takže sa nad tým už nepozastavujem stále sa len čudujem že som živá a samozrejme som rada že je to tak....
Keď jazdím v lese tak prilbou rozrážam malé konáriky, raz sa mi stalo že asi pri 40km/h rýchlosti som trafil konárisko s priemerom asi 15-20cm, a len so šťastím sa mi podarilo sa udržať na biku... Keby som nemal prilbu ležal by som tam mŕtvy...
@majo presne..vtedy som si to aj ja povedala... lebo ja som na tej posteli vtedy sedela...strašne som sa rozplakala, a začala som vtedy kričat na teba a na mamu... to bol najhorši moment v mojom živote! fakt som sa druhy-krat narodila....
A presne este
Ked sme so sestrou (5-6) a kamaratkou hladali skratku domov a isli sme popri 4prudovke a potom zrazu skoncil chodnik
Normalny clovek by sa otocil a isiel normalnou cestou, lenze my sme si pockali na cervenu a potom xacali po tej 4 prudovke bezat asi 250 metrov kym bol z jednej strany kopcek tak sme sa tam len tak prevalili cez zabradlie a asi o mikronanopikosekundu prefrcal tak 80tkou popri kamion
No a malo to byt tajomstvo lenze sestra prezradila takze som vtedy mala nejaky velky trest ale uz nvm presne ze co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
... a už od prvého razu, čo som sa druhý krát narodil mám v matike chaos
po smrti milovaného človeka
po takmer čelnej zrážke s kamiónom
po otrasnom páde na lyžiach
ale jedného dňa sa už nenarodím znovu
absurdne šťastnou náhodou som ale mal veľký kovový klin ktorý som cestou tam našiel a páčil sa mi, tak som si ho vzal. a tak som vytiahol klin, a začal si vydlabávať schodíky (resp. priehlbiny pre nohy) smerom hore... vydlabal som schodík, postavil sa naň, vydlabal o kúsok vyššie, postavil sa naň... atď. (rozmýšľam teraz prečo som nedlabal skôr do boku, ale myslím že som si nevedel predstaviť ako by som v takej polohe urdžal rovnováhu). asi po hodine, keď už sa mi triasli kolená aj lakte aj prsty aj všetko, som sa takto vydlabal až hore na pevnú zem, kde som sa okamžite zvalil a asi 15 minút len tak ležal (kým ku mne neprišiel ujo ktorý na mňa začal vykrikovať že odtiaľ mám vypadnúť lebo tam hniezdia nejaké chránené vtáky a ruším ich slight_smile:...
asi najadrenalínovejší zážitok čo sa mi kedy stal, celú cestu domov mi behalo hlavou (asi namyslené) "práve som si vlastnými silami zachránil život, wau!"
z daného klinu som si chcel spraviť úplne najväčší talizman pre šťastie, ešte domov som ho doniesol, ale potom som ho neviem ako a neviem kedy stratil
Keď si spomeniem ako som vtedy riskoval tak mi je na tiku...
Ked sme so sestrou (5-6) a kamaratkou hladali skratku domov a isli sme popri 4prudovke a potom zrazu skoncil chodnik
Normalny clovek by sa otocil a isiel normalnou cestou, lenze my sme si pockali na cervenu a potom xacali po tej 4 prudovke bezat asi 250 metrov kym bol z jednej strany kopcek tak sme sa tam len tak prevalili cez zabradlie a asi o mikronanopikosekundu prefrcal tak 80tkou popri kamion
No a malo to byt tajomstvo lenze sestra prezradila takze som vtedy mala nejaky velky trest ale uz nvm presne ze co