Ja stále hľadám argumenty ako sa z toho vyvliecť aj v spoločnosti a doma by som sa hanbila sama pred sebou...sama som nepila ani pivo, víno... Pochlipkávam keď tak vodu alebo čaj asi som divná
furt sa sama doma opijem, lebo mi staci ked si dam uplne malicko a uz mi z toho hrabe cize mi staci pripitok alebo stamprlik na zahriatie ked pridem zvonku..
tak dať si pifko alebo take nieco ale nie ze uliat si sam tvrde a zrubat sa z toho.. to uz je priznak alkoholizmu.. niekedy vsak nato tiez mam chuť ale potom by som skoncil zle
@laurikaaa hej to je tak ked ma človek velku chuť sa opiť a cíti sa osamelo a musí strážiť segru...alebo ide na druhý deň do roboty... alebo nie su peniaze alebo sa mu jednoducho nechce
Vlastne raz. Odišiel kamarát a po jeho odchode som dorazila šampanské a neskôr otvorila ďaľšie, lebo mi to hrozne chutilo. Keď došla mama, vstala som z gauča na tretí krát až, ale inák som bola ok
@zephyr vlastne len tak zresetnuť gebulu asi, pokecala som si sama so sebou fajnovo a vlastne potom som zistila, že oco bol doma lenže on je vždy nenapadny
Jj,obcas ked rodicia odidu dakde het na par dni,tak ked uz nemam chut mikoho si domov volat,tak sa len tak kus pripijem,alr raz som sa tak stala, ze som sa len rano zobudila a nic som si nepametala:d
prvý raz,keď som si otvorila vino a zrazu mi nejak stuplo do hlavy. to bolo ked sa pridavali prvoaprílové fotky s kefkami. som rada,ze som polnoc stihla
druhy raz-to bolo vlastne z vyzvy mna samej,ze ci sa dá pripiť (nie opiť) z vaječného likéru
asi raz som si kúpila víno.. mala som strašne blbé dni a v ten deň som ešte do....... cvičisko v autoškole, tak som si doma víno popíjala, opila sa a potom pol dňa preplakala a bolo mi lepšie potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
teda, raz na ubytovni, keď som nemala spolubydlu doma, ale to som behala po celej ubytke potom, ráta sa to?
ale tak na mol som nebola nikdy
@laurikaaa vyskusaj, porozpravas sa sama so sebou, dobre si spolu pokecate, vies jak fasa bude?
Vlastne raz. Odišiel kamarát a po jeho odchode som dorazila šampanské a neskôr otvorila ďaľšie, lebo mi to hrozne chutilo. Keď došla mama, vstala som z gauča na tretí krát až, ale inák som bola ok
@now ano! bolo to krasne vtedy
A ked nechcem pit sama tak si s kamaratkou zapneme skype a spolu pijeme.
pijem vždy z nejakého dôvodu takto doma sama a to, že som "mimo" je vlastne chceným efektom
niekedy to človek proste potrebuje
alebo ešte keď neviem zaspať
priznám sa,že sa mi to dva razy stalo
prvý raz,keď som si otvorila vino a zrazu mi nejak stuplo do hlavy. to bolo ked sa pridavali prvoaprílové fotky s kefkami. som rada,ze som polnoc stihla
druhy raz-to bolo vlastne z vyzvy mna samej,ze ci sa dá pripiť (nie opiť) z vaječného likéru
@tomias čučo som pil vcera aj biele aj cervene ale nebol som doma
a to biele bolo bublinkove a chutilo uplne ako hubert