náhodou mám kamaráta, ktorý má priatelku a sú velmi radi keď k nim prídem na návštevu. síce sa v kuse hádajú o kravinách ale nemyslia to tak vážne, tak sa na nich zabavím lepšie jak na Mojsejovcoch. a sme spolu dosť často.
@pissoff tomu ver..... vazne mam niekedy problem nevytvorit si averziu proti zenam (lebo viem ze by som bol kkt keby som si ju vytvoril) ale stve ma , ze mozem niekoho poznat aj 20 rokov to je uplne jedno kolko, zo dna na den ho mozem stratit
To záleží podľa povahy toho človeka ktorý je už vo vzťahu, napríklad mám kamáratku ktorá má už 2 roky chlapa a keď si výjdeme von aj s jej priateľom tak skôr serie ona naňho a baví sa so mnou Všetko je to len o prístupe
niekedy to vie poriadne ublížiť .... ja som si s kamarátom rozumela ako s nikým iným, neklamali sme si atd ...našiel si babu, teraz kopa tajností a možno aj klamstiev a dosť na mňa kašle ... viem že by som bola sebecká keby ho chcem pre seba ale zbožnovala som to ked sme sa stále smiali a rozprávali donemoty
Nerobia to zas všetci, ale mám takú jednu, ale to je podla mňa už choré, chce s ním tráviť každú volnú chvílu a je stále len s ním, nikdy nikam nechce ísť keď ju voláme von, už z toho úplne sprostie :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a mám aj kamarátky ktoré napriek tomu že majú priateľov sa správajú ako dovtedy....
Pravda nepalatí to o všetkých...
ty si este na birdzi?
a ja som uz vyronila slzičku
@black_soul necakane ale potesilo (ak to nebola ironia teda )