Jasné, ale bolo to také na hrane, vtedy ma to dosť rozčúlilo samozrejme Nemám z toho nejakú traumu, tá učka bola fajn. No a opačným smerom som dostal asi 20x viac známok, ako to býva Chill.
dala v minulosti, teraz z 2 predmetov. Jedná a tá istá.
No zato, máme skvelého slovenčinára.. známkuje podľa priemeru a pred uzatváraním predbežne hovorí, kto čo bude čo mať. A ak si niekto myslí, že má na lepšiu známku, tak si ho proste po škole preskúša, ako to reálne ovláda
mne vychadzala z nemciny jednotka a na vysvedceni sa pomylili a dali mi tam dvojku.. otec ma potom doma uplne spicoval ze ako sa vobec opovazujem mat s takym nemeckym menom dvojku z nemciny
Áno, ale nesiem na tom vinu aj ja, lebo som grázel Ale máme v škole dokonca aj pána profesora, ktorý učí umenie a kultúru a znižuje o stupeň známku ľuďom, čo fajčia, lebo sa správajú nekultúrne a zle reprezentujú školu čiže sa kľudne môže stať, že máte samé jednotky, ale na vysvečku budete mať z umenia dvojku, lebo vás videl fajčiť ono je to až na smiech
@fxx to mi pripomína, keď minulý rok učiteľka uzatvárala a spolužiakovi povedala (mal známky 1,1,1,2,1) "vy ste taký lajdák, celé dni sa tam iba zabávate, tak som vám uzavrela 4!"
teraz sa o to snaží. známky 3,2,1 a on mi povie, že musím ísť odpovedať ak chcem dvojku, lebo že je to na medzi. buď tu niekto nevie malú násobilku alebo nemá rovnaký meter na každého..
Ale milovala som učiteľku z matiky na základnej, ktorá chcela od spolužiaka, ktorý mal priemer 1,8, aby odpovedal, pretože to má medzi 2-3, bližšie k 3 (a takéto sa stávalo bežne)
dala :/ mal som priemer 1.94 a chcela mi dať troku preto som musel ísť odpovedať z celého POLROKA z sloviny všetky poučky a to...piča! ešte že už nie som na základnej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale vlastne mi aj vychadzala, kedze jej vcelkove celorocne hodnotenie bolo nestandardne atypicke...
btw neznášam prilepšovanie...ked obľúbeným žiakom zlepšia známku!!!!
No zato, máme skvelého slovenčinára.. známkuje podľa priemeru a pred uzatváraním predbežne hovorí, kto čo bude čo mať. A ak si niekto myslí, že má na lepšiu známku, tak si ho proste po škole preskúša, ako to reálne ovláda
"máš tu trojku...jednu štvorku a ešte dvojku....no tak to bude päťka bohužial... "
na otázku či som sa nesťažoval si odpovedz
"tááák....máš tu síce vedla tej päťky dve jednotky,ale to ti nerátam lebo aj tak nič nevieš,vieš mi povedať minuli taku? Nie,máš päťku,prepadávaš"
a to , že pripečenosť angličtinárky je neúnosná už neriešim.. lebo "for Christmas" vlastne pre ňu neexistuje, len preto, že som to z úst vypustila ja.
naozaj sa mi hnusí keď učitelia na niekom sedia.
Ale milovala som učiteľku z matiky na základnej, ktorá chcela od spolužiaka, ktorý mal priemer 1,8, aby odpovedal, pretože to má medzi 2-3, bližšie k 3 (a takéto sa stávalo bežne)
naposledy: mas medzi dva tri. hend teraz odpovedat. (samozrejme sok nevedela som takze 5. ok uz mas medzi 3-4
mala som priemer 1,4niečo a vzišlo z toho po zaokrúhlení 1,5 - čiže nič iné ako sólovka 2ka to nemohlo byť
ale veď nech si hladkajú ego, ak po tom tak túžia...