@lenuska175 no dobre ale akoze ze testom sa mozu ludia ohanat uz cely zivot a netestovani uz nemozu nikdy nic? sak za tych 10 dni sa moze kazdy jeden nakazit aj s testom ak teda nakazeny uz neni
@torpedo08@lenuska175 tak tam kde nebude druhé kolo testovania, kde boli nízke percenta nakazených ľudí, bude certifikát platiť do 15.10. a pre ostatných stále ten zákaz vychádzania s výnimkami
Ja si myslim, ze tento bude platit len do 8., vsade, aj kde nebude druhe kolo. Tak v polke republiky sa nebudu hadam ludia preukazovat starym a v druhej polke novym.
Bude to tak ako som písala.. aku by to malo logiku, že by otvorili minimum odberných miest a ľudia by sa nemali kde otestovať tak by museli ostať doma, lebo by nemali platný certifikát? @farfala
Karantena ma byt 10 dni. Cize tam, kde sa nebude druhykrat testovat, sa nebude ani nic kontrolovat. Uz bude po 10-dnovej karantene. Hadam sa tu nebudeme ohanat tym zdrapom, ktory je neplatny uz dnes, mesiac.
Najlepsie sa umyselne nakazit (ak mas dobru imunitu), zavriet sa v karantene, pretrpiet to a mas neobmedzenu slobodu bez povinnosti preukazovania sa certifikatom .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov