no mama mi to zistila po dvoch rokoch, a povedala mi že si bude,m môcť kúpiť vodu za 0,40e až keď prestanem fajčiť a prednedávnom sme si aj spolu zapálili
aj keď skôr ja ju zdrbávam že fajčí a že prestane...a dohliadnem nech toto čo má je jej posledná krabička
neviem, bolo to dávno, tato sa ma spýtal či fajčím a nemám vo zvyku klamať tak som mu povedala, že hej, a on, že mi to škodí, že by som mala prestať (ja kradnem tatovi cigarety a on mne)... Matka hodila hysák, že umriem, lebo to mám v génoch ( polka mojej rodiny umrela na rakovinu pľúc )... No momentálne fajčím pred celou rodinou A už ma nikto neotravuje s cigaretami, našťastie
Fajcit som zacal cca v 13...Brat ma ponukol u tety na prazdninach..Bola to Petra Light... fajcieval som kade tade po krikoch a po skole sme chodievali za kotolnu pri baraku a na schodisko v baraku...darilo sa mi to skryvat do dakych 15... Otec si to ani nevsimol ale mama si to vsimla.. vedela ze brat fajci ale nasla mi cigara vo vrecku... Otec mi na to povedal ze fajcit mozem az ked si na to zarobym.. Pred mamou som fajcil prvy krat v 18 a pred otcom ked som mal 19 a on si sam vypytal cigu... Keby som mal zase 13 tak by som si tu cigu nezobral od brata... V puberte to bola frajerina... momentalne je to zavislost...
Mame to nehovorím lebo by sa tým zbytočne trápila, mám ju rád a ona mňa tiež, ak na to príde, tak sa nič nedeje ale bude ju to asi trápiť tak to trošku skrývam
nefajcim a neprichytili ma , ale v davnych casoch som zvykla fajcit len ked som pila, co nebolo tak casto,ale vtedy mi to tak chutilo...ale v sucastnosti NO WAY !
Nachytala ma učitelka ktorá následne volala rodičom písala podnámku atď. A to som ani areáli školy nebola. Mama ma vypindala, aj zaracha bolo a už nefajčím, vtedy som bola sprostá neviem prečo som vôbec začala.
mne nikdy nenašli cigarety ale ked som mal 17- 18 tak som bol tak najebany ze som im povedal ze idem zafajcit a odvtedy som si musel na "nocne vyjazdy" zarabat sam
no ja som viac menej skusal, potom to preslo ku prilezitostnemu fajceniu... teraz to je fakt vynimka ked som moc opity... a sem tam teda citili, niekedy sa to dalo ututlat, ze vsak "tam bolo nafajcene"
ja som osobne začal na Black Devils mali čokoladovy filter a celkom mi to chutilo..ako krstny..krstna cela rodina vie ze fajčim..ae matka s otčimom nie..bo to zatajuju pred nimi..neviem prečo a je mi to jeedno
ešte mi nič nenašli..ani o tom moc nevedia..fajčim uz rok..uvidime kolko to vydrži.. x)
oco mi našiel doma 1cigu a dosť mi za to nadával,povedal že ešte raz tak sme spolu skončili...a radšej budem mať dobré vzťahy v rodine ( no dobré ako dobré...) ako si dobrovľne ničiť zdravie a oberať sa o peniaze. Ale priznám sa že keby mi ju nenašiel asi fajčím doteraz (ale také fajčenie že asi 4 cg za týždeň ale radšej už fakt nepraktizujem,oco má čuch ako polovnícky pes
Ja to nechápem! Mám si úmyselne platiť za zničenie zdravia???Nikdy som cigaretu nemal a ľudia čo hovoria že im to pomáha odbúrať stres...nikdy som nefajčil a odkážem ho odbúrať aj bez cigarety...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
aj keď skôr ja ju zdrbávam že fajčí a že prestane...a dohliadnem nech toto čo má je jej posledná krabička
ale na mojej stuhe sa mi priznali že o tom vedeli už dávno
Mame to nehovorím lebo by sa tým zbytočne trápila, mám ju rád a ona mňa tiež, ak na to príde, tak sa nič nedeje ale bude ju to asi trápiť tak to trošku skrývam
Ale nachytali ma:d keď som mala 14 a mala som riadny prúúúser
ja som osobne začal na Black Devils mali čokoladovy filter a celkom mi to chutilo..ako krstny..krstna cela rodina vie ze fajčim..ae matka s otčimom nie..bo to zatajuju pred nimi..neviem prečo a je mi to jeedno
ešte mi nič nenašli..ani o tom moc nevedia..fajčim uz rok..uvidime kolko to vydrži.. x)