@tenario vieme, že asi pôjdeme do riti, preto som nikoho nevolal.......Máriovi nechce dať šéf dovolenku, kedy by som ja mohol a bez frajera by to bola asi smutná dovolenka........hm, jedine, že by som išiel s tebou...........filip
pre mna bude dovolenka ked sa mi podari ist do ciech s priatelom navstivit jeho rodinu ..niesom narocna..nepotrebujem more ,slnko ,plaz ..ale cestovanie milujem ...
strašne chcem ísť do Španielska...priateľ do Talianska :/ no len aby sme nakoniec niekde šli ... ak mi nedajú 2 týždne dovolenky v robote ta sa zabijem asi
@antifunebracka no vsak ale ..som u nich skoro kazdy den skoro celu rodinu poznam ,, tak preco nespoznat aj zvysok .. ale hej...dost rychlo to ide ..naco to natahovat ...
Okrem festivalov idem s frajerom na výlet (pravdepodobne) po Čechách a skončíme v Prahe, kde budeme behať po meste a hľadať miesta, kde točili Samotárov. Samozrejme nesmie chýbať týždeň, možno aj viac na chate na Orave.
ja mam dovolenku uz pol roka. no planujem cestu do Afriky potom preplavam do Ameriky a odtial este ak stihnem zbehnem aj do Austrálie a ktovie ci sa este vratim...neviem :/
chcela by som do Španielska ale mama mi dnes hovorila ceny, tak asi nič z toho :/ čiže doma, nejaké festy, u kamošky v Krtíši, aaa u babky v takej dzedzine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
rodicia so sestrou idu do spanielska a ja budem mat dovolenku sam doma
@junkychess vy na to idete dobre rychlo, ocuvaj