Stalo sa mi,že som sa zakecala a zrazu ma to nechcelo pustit von. SBS ujo mi povedal ,že mi bloklo kartu(isic) a už sa nedá odblokovať...(nebyvam tam, len som sa bola najesť a odišla som možno pol hodku ako zatvorili jedaleň) nemáte s tym skúsenosti neja
ja som si to tam precitala len zbezne, ale pochopila som to tak, ze sa to asi berie tak ze si tam prenocovala, budes si musiet zaplatit noc a znova mozes chodit v pohode.
keby sa to ale opakovalo, tak ano, mozu ti ho zablokovat.
@willbebetter ako normalne na ubytovacie(na sturak a zaplatit) ? bo som sa ho pytala, ci teraz co mam s tym robit...ci ist na ubytovacie a povedal,ze ubytovacie s tym nema nic spolocne....
@2 je dobre, akurát, že na webe som naozaj nikde nevidel napísané, kam v tom prípade ísť. Ale na 99,9% ubytovacie na Šturáku, však tam sa vybavujú a platia aj všetky oficiálne nocľahy (aj krátkodobé). Dotyčný "SBS ujo" možno len chcel v praxi deklarovať priemerné IQ niektorých tam pracujúcich. Kto iný by s tým akože mal mať niečo spoločné? Asi najlepšie on a hotovostná platba "do vrecka" (len má zrejme stále zlú náladu z toho, že na rozdiel od niekdajších preukazov mu to už asi elektronický systém a evidencia časových záznamov po novom neumožňujú).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
keby sa to ale opakovalo, tak ano, mozu ti ho zablokovat.
kazdopadne ak sa mylim, opravte ma.
co keby si skusila zavolat na to ubytovacie a spytat sa? minimalne ti poradia kde to riesit.