Taakže kto ešte strávi tento Silvester krásne doma za PC a čo na ňom bude robiť? Popr. nejaké príčiny ktoré vás k tomu donútili ak sú Nech sa cítim menej zle, že ho ja tak strávim. Diky
trávim ho doma pretože ho nemám s kým tráviť
no silvester je aj tak chlastačková oslava takže by som asi tak či tak nemala čo robiť kedže nepijem a drvivá väčšina ľudí hej (čo nikomu nezazlievam)
@efyks tak teda ako zle ho tráviš? @darkestangel trefa, keď si prechádzam kamošov že ktorým by som sa mohol ozvať, pri každom si predstavím žeby som musel do seba niečo liať aby som zapadol a to ee. @aprilynne potom si lepšie prispôsobivý asociálny tvor než ja gratul
mohla som ísť všelikam, ale asociálne sklony sa začali prejavovať a nemám chuť akosi
ale nechce sa mi oslavovať ani doma,proste,najradšej by som to prespala celé
Ja budem sedieť doma.. budem pozerať anime potom možno dačo zahrám a potom spať asi...
A sedieť doma budem lebo aj tak nemám s kým ísť a od kedy som sa raz ožral do nemoty mi je zle už len z vône alkoholu čiže aj keby som šiel von by som ani nepil len stál a pozeral na ohňostroje asi
čo ja viem, kamarat ostava domaa vobec mi to nepride divne. niekto proste ma rad take oslavy, niekto ma rad svoj klud, alebo nema rad ludi, alebo ma rad spanok, co ja viem
Ja, lebo sa mi nič nechce, najebala som sa v piatok takže dnes sa mi nechce, nie je nikto s kým by som bola ochotná stráviť silvester triezva...
A tak pôjdem skoro spať, vyspím sa do polnoci, potom sa zobudím a hodinu nebudem vedieť spať kvôli tým kokotným ohňostrojom a zas budem spať.
ja som rada, že som doma za PC/v posteli, nemám rada tento "sviatok", beriem to ako úplne obyčajný deň, akurát, že tu chytám infarktové stavy pri každej petarde
@pannikto v dnešnej dobe sa za normálnych asi nepovažujú, ale hej, piť neplánujeme.. (aj tak tam bude podľa mňa väčšia sranda ako niekde v hučiacom pajzli s ožranmi)
A čo je to Silvester? Je to deň, kedy je všetkým dovolené sa ožrať, hoci je to len na to, aby sme si pripili na Nový rok.
A čo ďalšie?
Ahaaa..pamätaj, ako na nový rok, tak po celý rok.
pre mňa osobne existujú aj lepšie dôvody na to oslavovať, spievať, tancovať a piť niekde s kamošmi ako je koniec kalendárneho roka. Počkám si radšej na tie
po minulé roky som sa večne snažila niekam dostať a oslavovať a buď to zle dopadlo alebo som sa ani nikam nedostala. minulý rok ma to prestalo baviť a už nijaké silvestrovské oslavy ani neriešim. ani v tom nevidím nejaký hlbší zmysel, keďže nepijem...
vas tu doma ale je.. tak sa pridam.. som doma lebo k tomu nemam rozumny dovod.. proste sa mi nechce ist nikam chlastat ked si predstavim ako by som sa rano zobudila. fuj.
vschopne sa asociali, ked nechcete chlastat a zabavat sa, necitte sa zato previnile, ze na vas spolocnost robi tlak, budte asociali, ale hrdi asociali !
Ježiš, ludia, ani neviete ako ste mi zdvihli náladu Uz som myslel, že som jediný na celom svete, čo bude sa bude lúčiť s týmto rokom sám a pozerám, že nás je tu kopa. Ja som sa dost sklamal v ludoch, o ktorých som si myslel, že sú moij priatelia (tj. iba niekoľkí mi zablahoželali k mojim nedávnym narodeninám) + nejako ma táto oslava neláka. Ak by som tento rok dosiahol všetko čo som chcel, tak by som niekam vyrazil, ale nepripadá mi správne oslavovať to relatívne nič čo sa tento rok stalo.
Ešte raz dakujem za zdvihnutie nálady, o polnoci si pripíjam na zdravie a úspechy vás všetkých
@pannikto no ako tu to jebe každý z každej strany, aj do domu sú ti tí chuji schopní hodiť dačo takže som celkom alergická na to... rada sa pozerám na ohňostroj napríklad keď sú trhy u nás tak 5 minút púšťajú a je to pekné, ale keď to mláti od šiestej večera do šiestej rána tak to by som zabíjala
sama som sa rozhodla, že budem doma, ísť von ma nebaví
a čo budem robiť? neviem pozriem nejaké anime, prečítam pár článkov, budem kresliť obrázky, potom pôjdem na skype s kamoškou a ktovie čo ešte
posledné 4 roky som nebola na Silvestra doma, tak som si povedala, že tento rok by som mohla byť. a celkovo všetci sú hotoví zo silvestra, pre mňa je to normálny večer, robím to, čo každý večer, čiže pôjdem sa najesť a potom budem na notebooku
a napíšem si na zajtra blog! lebo každý píše blogy o roku 2013, čo im dal atd, a ja mám už od začiatku tohto roka pripravený námet na blog, tak dnes si ho idem napísať, resp. zeditovať (bude o knihách, kt. som prečítala v tomto roku a ku každej knihe chcem dačo napísať, tak to ma čaká dosť roboty) a zajtra ho pridám (keď som to tu už prezradila, tak dúfam, že mi nikto môj nápad neukradne!)
pijem doma čaj s rumom
rekapitulujem si sama pre seba tento rok
je mi dobre
možno pôjdem okolo polnoci na bajk
a na bicykli začnem rok 2014
mám zajtra narodeniny, začne sa vlastne aj ten nový rok
je mi to jedno
kľúčový momenty, kedy sa niečo zmení, kedy človek nahliadne za seba nemusia byť práve na silvestra, ale hocikedy.. takže tento deň je výnimočný iba kvôli tej davovej psychóze
tá vlna, ktorá sa nesie celým svetom
ináč nič viac, a vlastne, davová psychóza tiež nie je nič unikátne.... či?
@Sveter na pol noc idem do mesta, má byť ohňostroj, konečne po niekoľkých rokoch čo ho rušili, no bez pirátov zo všetkých strán sa to zrejme nezaobíde, aspoň keby robili niečo pekné @mygate tak napíše viacej toto je málo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
a nie za PC ale s mobilom v ruke, on mi ho nahrádza
» pg-samp.cz/news.php...
no silvester je aj tak chlastačková oslava takže by som asi tak či tak nemala čo robiť kedže nepijem a drvivá väčšina ľudí hej (čo nikomu nezazlievam)
@darkestangel trefa, keď si prechádzam kamošov že ktorým by som sa mohol ozvať, pri každom si predstavím žeby som musel do seba niečo liať aby som zapadol a to ee.
@aprilynne potom si lepšie prispôsobivý asociálny tvor než ja gratul
u mna tak isto
tak si budem kodit
A ako vidím, polka ľudí tu s chorobou prežije silvestra, jak ja vianoce..
Mám rada ten moment, keď s pohárom v ruke stojím na vrchu schodov a sledujem ohňostroje, lebo sa 100% cítim ako Evey v tejto scéne:
Predtým a potom nekontrolovane konzumujem všetko, čo odporuje môjmu presvedčeniu a schopnosti tráviť.
ale nechce sa mi oslavovať ani doma,proste,najradšej by som to prespala celé
A sedieť doma budem lebo aj tak nemám s kým ísť a od kedy som sa raz ožral do nemoty mi je zle už len z vône alkoholu čiže aj keby som šiel von by som ani nepil len stál a pozeral na ohňostroje asi
A tak pôjdem skoro spať, vyspím sa do polnoci, potom sa zobudím a hodinu nebudem vedieť spať kvôli tým kokotným ohňostrojom a zas budem spať.
A čo ďalšie?
Ahaaa..pamätaj, ako na nový rok, tak po celý rok.
budem doma za PC- písať seminárnu prácu
@Sveter nepáči sa ti pozerať na ohňostroj? (ak nejaký väčší mávate)
nie si sám !
just kidding mrochty
Ešte raz dakujem za zdvihnutie nálady, o polnoci si pripíjam na zdravie a úspechy vás všetkých
a čo budem robiť? neviem pozriem nejaké anime, prečítam pár článkov, budem kresliť obrázky, potom pôjdem na skype s kamoškou a ktovie čo ešte
@46
a napíšem si na zajtra blog! lebo každý píše blogy o roku 2013, čo im dal atd, a ja mám už od začiatku tohto roka pripravený námet na blog, tak dnes si ho idem napísať, resp. zeditovať (bude o knihách, kt. som prečítala v tomto roku a ku každej knihe chcem dačo napísať, tak to ma čaká dosť roboty) a zajtra ho pridám (keď som to tu už prezradila, tak dúfam, že mi nikto môj nápad neukradne!)
rekapitulujem si sama pre seba tento rok
je mi dobre
možno pôjdem okolo polnoci na bajk
a na bicykli začnem rok 2014
mám zajtra narodeniny, začne sa vlastne aj ten nový rok
je mi to jedno
kľúčový momenty, kedy sa niečo zmení, kedy človek nahliadne za seba nemusia byť práve na silvestra, ale hocikedy.. takže tento deň je výnimočný iba kvôli tej davovej psychóze
tá vlna, ktorá sa nesie celým svetom
ináč nič viac, a vlastne, davová psychóza tiež nie je nič unikátne.... či?
asi budem len doma...mám vínko, popíjam..
@mygate tak napíše viacej toto je málo