môj absolútny life changer je menštruačná appka period calendar, ktorú využívam aj ako taký spovedátor, keďže sa ma opýta ako sa cítim hneď ako to otvorím. vypíšem si tam pocity, čo ma bolí, čo ma prestalo bolieť, či som bola u lekára, lieky čo som užila, etc, čiže okrem cyklu tam mám aj celkové zdravotné záznamy na behanie mám runkeeper, a na relax 9gag
@2 ja ako kalendárikovu appku odporúčam period tracker, taký ten, čo má ako ikonu ružový kvietok
nálady a podobne sa tam tiež dajú zaznačiť, plus trebárs hmotnosť, z ktorej automaticky aj robí graf takže pekne vidno vývin v priebehu cyklu, dizajnovo je to príjemné, a tie, čo chcú, tak si tam ešte môžu značiť aj kalorické príjmy/výdaje, či nastaviť mód, kedy bude appka synchronizovaná s druhým človekom a ten môže vidieť, čo si nastavíš vidieť (neskúšala som to, lebo som nemala s kým, ale príde mi to ako praktická vec)
a inak taká tá, čo blokuje modré svetlo po určitej hodine
a iná, čo pustí nejakú nastaviteľnú uspávaciu hudobnú kulisuu večer
Ja mám rada Perfect Ear. To hudobná je appka na učenie a precvičovanie si intervalov, stupníc, rôznych akordov a rytmu + je k nim aj nejaká teória, takže sa dá dosť aj naučiť. A veľmi sa mi páči, aké je to celé spracované.
Co ja viem taku ktoru by som odporucala mozno PicsArt na upravu fotiek..zatial som tam nasla asi vsetky funkcie ktore som potrebovala..dokonca raz ked sa mi dodzubal photoshop tak som nieco robila cez mobil v tom narychlo a sice mi to trvalo dlhsie dala som to mozno tak na 80% z toho ako by som to dala v ps
Este mozno color note na poznamky a Goalist mi pride dost fajn na planovanie casu aj ked aktualne to nepouzivam
TV Time - vyberieš si tam seriály, ktoré pozeráš a ono ťa to upozorní na nové časti a označíš už videné časti. Je to veľmi užitočné, hlavne keď mám rozpozeraných X seriálov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nálady a podobne sa tam tiež dajú zaznačiť, plus trebárs hmotnosť, z ktorej automaticky aj robí graf takže pekne vidno vývin v priebehu cyklu, dizajnovo je to príjemné, a tie, čo chcú, tak si tam ešte môžu značiť aj kalorické príjmy/výdaje, či nastaviť mód, kedy bude appka synchronizovaná s druhým človekom a ten môže vidieť, čo si nastavíš vidieť (neskúšala som to, lebo som nemala s kým, ale príde mi to ako praktická vec)
a inak taká tá, čo blokuje modré svetlo po určitej hodine
a iná, čo pustí nejakú nastaviteľnú uspávaciu hudobnú kulisuu večer
Este mozno color note na poznamky a Goalist mi pride dost fajn na planovanie casu aj ked aktualne to nepouzivam
na behanie Nike+ Run Club či ako
a je to asi default vec ale bez google kalendára by som ani nevedel ako sa volám
Shazam - na identifikaciu mp3
TVprogram.cz - nielen TV program ale aj nahravanie z neho na Google disk