@pumaamravec je ti jasne ze Kleopatra spachala samovrazdu po prehranej bitke proti Rimu a jej syna (na uteku) Rimania zabili . A byt v stredoveku zena, hoci i medzi slachtou, sa rovnalo asi tak statusu chovnej kobyly . "Kvalitny" vyber obdobia, musim uznat...
ja by som sa chcel rozhodne narodit v 31.storoci a presne v roku 3000 a to preto lebo podla jedneho anglickeho vedca budu mat v tomto roku a v tomto storoci muzi vacsie penisy a zeny ovela vacsie prsia ako v sucasnom roku 2011 a budu sa dozivat priemerne 120 rokov a budu vysoki od 183 do 214 cm ale su to vsetko len dohady a sanca ze toto zaziju deti noveho milenia je napisem to takto 50:50 pretoze vsetko je mozne tu je jeden clanok » www.topky.sk/cl/13/179477/Bu...
tak ja by som si chcel vyskúšať život v stredovekom meste ... napríklad v Bardejove , a najlepšie ako syn kováča ... pekne si brániť svoje mestečko na hradbách pred turkami , a podobne
Medzivojnové obdobie.. FR/ESP. Prečo? Pretože práve tam bol najväčší rozkvet výtvarného umenia a bohužiaľ v dnešnej dobe si človek radšej na USB donesie fotky a dá si ich vytlačiť na plátno, ako dať sa namaľovať, alebo ísť do galérie a vybrať si nejaký obraz/grafiku/sochu... Je to smutné, ale v dnešnej dobe jediným skutočne zarábajúcim umením je hudba a potom divadlo/film... Výtvarné umenie upadá a pritom má veľký význam... Snáď sa dožijem znovuzrodenia výtvarného umenia v prekvitajúci priemysel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
(ale oheň by som nechala objaviť Flussicu
stredovek - francúzko
skúsiť to tak v každom byť 3 hodiny by nebolo na škodu, ale viac by som nevydržala
A prečo? Lebo mali všetci dlhšie vlasy ? (Ako si povedala pri)
» www.birdz.sk/webka/flussica/...
stur
ale tak vždy som túžila žiť na prelome 19-20 stor. v Kanade ako anna zo zelného domu
A súhlasím s @lawey s poslednou vetou, o tom som vždy snívala(a teraz mi všetci záviďte, pretože ja sa tam presťahujem!! Je to tam brutálne ja teraz
neviem či by som chcel žiť v inej dobe,som si príliš zvykol,ale ak, tak pravek...
ale len ak by bol aspon tak sexy ako jonathan rhys meyers
no a potom take ze era nirvany a gnr a podobnych...
každý vedel kto je chlap a kto žena a nie ako teraz
a tie autá .. juch