kniha : Harry Potter, strážci času, v dakej Pratchetovke isto to by bola psina strašná ooo a jasné dievčatko z krajiny drakov a kopec kopec ďalších čarovných fantasy!!!! a sci-fi... proste uplne najsamviac by som chcela!!
a film : ak sa ráta aj tv seriál tak Doctor Who! alebo aj Torchwood... ale len po druhú sériu
a aj v PeeWeem by som chcela byť! špecialne on
a samozrejme!!!! kedže ja sa šeobecnosti mutant tak X-men by boli v realite uplne popiči
a ešte chcem aby Megamind nebol len animovaný a niekto vymyslel leitajúci stroj na jedlo a na zem by padali fašírky! a palác zo želatíny!!!
to je asi tak z mojej detskej prajúcej si dušičky všetko ale isto bys a toho ešte vela našlo
ja by som chcela žiť v knižke Malý princ, pretože niekedy si pripadám ako on, akoby som bola z inej planéty a do tej knižky by som zapadla... niekedy...
The Walking Dead .. chcela by som si skúsiť , že koľko by som vydržala ..síce, od kedy som som začala pozerať seriál a potom hrať aj hru podľa toho komixu ( ktorú odporúčam!! ) , tak mávam survival zombie sny, ale naživo si skúsiť by bolo lepšie
hrozne by som chcela žiť na arrakis, takže duna. ale nie prvá duna, ale skôr buď nejak krátko po skončení služobníckeho džihádu alebo potom až na konci pôvodnej série, keď už vládne duncan idaho.
viem že tomu nikto nepochopí a je mi to srdečne jedno
ja by som hentoho chlapa zabila na 50tej strane čo by ma začal nudiť veď sa s ňou nedokáže rozprávať o ničom inom než o sexe, ešte aj tam sú vyjadrovacie prostriedky dosť chabé
@trdelniiiq o napríklad? kludne si podiskutujem na túto tému... a celkovo je to proste existujúca lokali akurát prerobená a upravená, nieje to niečo úplne vymyslené ako napríklad krajna zázrakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
2 pravidlo znie nehovoriť o tom
...
Ale predpokladám, že byť takou Saphire z Adventures by nebolo zlé
(V normálnych knihách som nenašla postavu, ktorej život by som chcela žiť. Veľmi nečítam knihy, kde je celkom ideálny život
alebo v pánovi prsteňov
alebo byť súčasťou Bernardovho kníhkupectva
môžu byť seriály?
- Doctor Who
- TVD
alebo mať kopu Priateľov
a film : ak sa ráta aj tv seriál tak Doctor Who! alebo aj Torchwood... ale len po druhú sériu
a aj v PeeWeem by som chcela byť! špecialne on
a samozrejme!!!! kedže ja sa šeobecnosti mutant tak X-men by boli v realite uplne popiči
a ešte chcem aby Megamind nebol len animovaný a niekto vymyslel leitajúci stroj na jedlo a na zem by padali fašírky! a palác zo želatíny!!!
to je asi tak z mojej detskej prajúcej si dušičky všetko ale isto bys a toho ešte vela našlo
alebo Piknik u cesty čistý s.t.a.l.k.e.r.
Ale hlavne v harry potterovi,a priznam sa ze aj v knihach twilightu,chcela by som mat takeho kamoska jacoba,potom v napr flynn carsen by bolo super!
Alebo fantasy svet, to určite áno.. V Mene vetra by som bola veľmi rada Napríklad Denna by som mohla byť
ale inak by som chcela byt Lyra v Temnych hmotach
a napadol ma teraz este aj Zlatý kompas.. mať tak svojho demona
alebo Sex v meste, konkrétne Carrie
portrét diany arbusovej.
a byť dianou arbusovou.
äh.
( a musel by tam hrať aj r.downey jr. :3)
viem že tomu nikto nepochopí a je mi to srdečne jedno
ja by som hentoho chlapa zabila na 50tej strane čo by ma začal nudiť veď sa s ňou nedokáže rozprávať o ničom inom než o sexe, ešte aj tam sú vyjadrovacie prostriedky dosť chabé
film- Veľká ryba
óó áno
@candy36 tak šak to by mi stačilo aspoň by som s ním neriešila nejaké komplikované veci ,just sex
zo seriálov asi Naruto :3