náhodného okoloidúceho č.3 kľudne aj v predposlednej možnosti, najprv by som všetkých pohoršila tým, že by som im povedala v čom som hrala, a potom tým, že by si to kvôli tomu pozreli, a zistili, že tam hrám len náhodného okoloidúceho č.3
v potterovi samozrejme alebo v Narnii s Williamom Moseleyom alebo ešteeeeeee v nejakej romantickej komédií ale iba keby som mala byť zamilovaná do nejakého fakt pekného chlapa!!!
@ouch tak, je jasné, že tak skoro to nebude, a že to bude dosť porovnávané, ale ak predpokladáme, že si dovtedy nezmemím farbu vlasov a že priberiem tak, že budem vyzerať, akoby som odkojila sedem detí, tak si nárokujem na Molly
v nejakom úplne brutálnom intelektuálnom, ktorý nikto nepochopí a budem sa tam niekde v pozadí len prechádzať s krompáčom na pleci....ehm....alebo v lynchovom nejakom ale nie hlavnú úlohu alebo v pánovi prsteňov, škreta nejakého
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
náhodného okoloidúceho č.3 kľudne aj v predposlednej možnosti, najprv by som všetkých pohoršila tým, že by som im povedala v čom som hrala, a potom tým, že by si to kvôli tomu pozreli, a zistili, že tam hrám len náhodného okoloidúceho č.3
@ouch ja viem :/
ale keby už, tak by som si tam aj zahrala
(síce, ktovie, možno budem vtedy hodná už len hrania Bathildy Bagshotovej
Tak potom si ja nárokujem na Bellatrix!!
Aj tak mi vždy prischnú zlé postavy, strapaté vlasy by som na to mala, pohľad tiež .
počkať, to by znamenalo, že by som ťa nazvala štetkou a následne zabila?
A ja by som predtým s takou radosťou chcela zabiť tú tvoju sprostú dcéru Ginny .
A ešte by som zabila dve svoje obľúbené postavy. (ach)
ha-ha!
Mala si ju lepšie vychovať .
(zvlášť keď ich máš na starosti sedem
tieto 4 zanre dokopy