Angličtine a Slovenčine ale existuje jedna výborná kapele ... !sa mi možet kldue smiat ) kde mi vobec v pesničke ani v jednej nevadíí Madarčina) kapela Depresszió
noo tiež davam na prvy jazyk angličtinu ale aj v slovenčine a češtine, ale su aj piesne, kt. milujem a su napr. v španielčine (SKA štýl) a pod. .. inač mi nevadi ani japončina(v slaďákoch) a poľština (v disco-štýle)
vo všetkých, to záleží od speváka, štýlu hudby a aj textu...ale najviac asi francúzština, to je tak nádhernýýý jazyk..keby som len vedela po francúzsky..nenaučí ma niekto??
Najčastejšie počúvam hudbu v angličtine, ale to len preto, že je to asi najčastejšie...
Inak už veky čakám, kedy konečne nájdem nejakú hudbu pre mna v švédštine... zatiaľ sa mi nedarí :/ Milujem zvuk toho jazyka, ale zatiaľ len z filmov.
a zisťujem, že mám rada v hudbe nemčinu. Ktorú som dlho nemohla ani cítiť A samozrejme francúzština, tá je nádherná, ale veľa farcnúzskej hudby, ktorú dokážem počúvať do omrzenia, som zatiaľ nenašla... ale to nie je problém v hudbe, ale vo mne, ja sa v hudbe vyznám asi ako eskimák v geografii Sudánu :/
A veľmi krásne je ešte počúvať hudbu po taliansky, to je presne pre také roztápajúcu optimistickú náladu.
no samozrejme slovenčina, potom angličtina, španielčina, taliančina, francúzština, nemčina, ukrajinčina (alebo ruština neviem presne...skrátka Ruslana) a ešte asi aj turčina (Tarkan, Mustafa Sandal) a ten jazyk, ktorým spieva Arash a do riti...ešte aj čeština v podaní Terezy Kerndlovej
@Ladybellamy písal som že jeto jedný spôsob kde mi tá reč vôbec neprekáža takže zato fakt a tá kapela má čistoo vyborný gitarový aj celý štýl maju dobry aj hudbu ... poznam vela madarskych rock...pop...punkovych kapiel ale hentáá kapela je čiste jedináá ktoru radím do môjho Playlistu
juj ja viem viem..dobry styl moze byt..ale ja som troska...proti hocijakej madarskej reci,jednoducho mam totalny odpor k madarcine,je to hnusny jazyk, ktoremu NIKTO nerozumie...a ete sa do nas navazaju
@Ladybellamy jj to aj mne vadíí...ale tak čo už sú naší južnýsusedia nič nenarobíme ale to že sa donás obúvaju ma dost štve ale ekd si vypočujem...tú kapelua tie pesničky odnách tam ma to nesere vobec ale ak inde hocikde počujem tu reč mi to vadí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Ukážka
taká nemčina je obvykle hrozná, ale v tomto je geniálna
Poľština je super, napr. v songu z Fabryka Wolność.
Za PC počúvam skoro výlučne jazyky, ktoré neovládam, (mne) zrozumiteľné slovo ma ruší.
Inak už veky čakám, kedy konečne nájdem nejakú hudbu pre mna v švédštine... zatiaľ sa mi nedarí :/ Milujem zvuk toho jazyka, ale zatiaľ len z filmov.
a zisťujem, že mám rada v hudbe nemčinu. Ktorú som dlho nemohla ani cítiť A samozrejme francúzština, tá je nádherná, ale veľa farcnúzskej hudby, ktorú dokážem počúvať do omrzenia, som zatiaľ nenašla... ale to nie je problém v hudbe, ale vo mne, ja sa v hudbe vyznám asi ako eskimák v geografii Sudánu :/
A veľmi krásne je ešte počúvať hudbu po taliansky, to je presne pre také roztápajúcu optimistickú náladu.
oou..madarcina nje nje njee ...
A nemusim madarcinu a nemcinu je to blee...
juj ja viem viem..dobry styl moze byt..ale ja som troska...proti hocijakej madarskej reci,jednoducho mam totalny odpor k madarcine,je to hnusny jazyk, ktoremu NIKTO nerozumie...a ete sa do nas navazaju
Ale berjem Tvoj nazor
no a potom angličtina
Okej,tak potom...suhlasim
vsetko