alebo vlastne hej! tam sa to riadi podla smeru v ktorom ich ma otocene takze ked mate dole lyzicu otocenu vrchom vlavo je to ako keby bola vlavo proste si predstavte tie priehradky otocene v pravo-lavom smere
@hellium teraz som ju objavila a som v soku, ze ich mame ulozene inak nez 94,3 birdzu!!!
hej ako spravte niekto nejaku hlbsiu studiu alebo co, preco ma polovica birdzu prvu moznost?! a niektore nikto?
ale teda viem ze to mame tak, ze ked su nahodou uplne vsetky pribory vytiahnute, po umyti nikdy neviem kam mam co zaradit, tak to dam hocijak random
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ak ma niekto smerom spredu dozadu tie priehradky nech radsej asi nehlasuje, tam si nie som isty
a ide ma slak trafit, ked to niekto doma poprehadzuje alebo zle ulozí
A) zľava doprava
zprava doľava
C) zhora dolu
D) zdola hore
?
Ale desi ma, ze existuju ludia, ktori to vobec nemaju rozdelene.
A v práci to máme inak a neviem si zvyknúť.
hej ako spravte niekto nejaku hlbsiu studiu alebo co, preco ma polovica birdzu prvu moznost?! a niektore nikto?
ale teda viem ze to mame tak, ze ked su nahodou uplne vsetky pribory vytiahnute, po umyti nikdy neviem kam mam co zaradit, tak to dam hocijak random
teda ono je mozno aj najlogickejsie aby vidlicky a noze boli pri sebe, ked nozik bez vidlicky sa asi nepouziva moc, jezis ja neviem