Ja sa nikdy neobjednávam. Buď zavolám, že dojdem alebo rovno dojdem. A aj ked ma milion ludi, tak mna vždy zobere. Lebo k nej už ženy mojej rodiny chodia viac než 10 rokov.
@staphylococcus po ramena. Tým strojčekom sa nejde po koži, tým sa odholí tá"prebytočna"časť vlasov za Creaclipom, čo chceš skrátiť keď sa ti to nechce strihať nožnicami. Pretože tými nožnicami to nieje nič moc a vždy to mám zubaté a dlho to trvá. Takto urobím/niekto iný pár ťahov strojčekom a je to rýchle a rovné.
(Dáva moje vysvetlenie logiku? Pomalá som ešte z večera, tak mám problem s vysvetľovaním )
Hmmm prekonávanie strachu/odporu z telefonovania by tiež bola dobrá téma. Ja veľmi nerada telefonujem.
Nechodim ku kadernicke
Striham sa sama ...vlasy nefarbim ..
Dovod je taky,ze som s kadernickami nikdy nebola spokojna..mozno pre moj typ vlasov..ktovie..zaobidem sa aj bez nich
@nespiacakraska asi hej, s takouto technikou strihania vlasov som sa ešte nestretla, dik za vysvetlenie
A akože....mojej kaderníčke som pisavala na fb, preto som ju mala rada, že som nemusela prekonávať svoj strach z telefonovania teraz fest neviem, čo so sebou!
ku kaderníkovi sa objednávam väčšinou 2 mesiace dopredu. Naposledy keď som bol som sa neobjednal a teraz sa mi mu nechce volať, takže zase vyzerám ako Ježiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
-Zlato tu máš Creaclip, strojček/nožničky a inštruktážne video. Ty to zvládneš! Ty si manuálne zručný!
niekedy to trvá 10 sekúnd, niekedy dva mesiace, než sa aj niečo spraví
A k otázke: keď prekonám svoj autizmus a nechuť telefonovať. Momentálne je moja kaderníčka na materskej takže som v prdeli
(Dáva moje vysvetlenie logiku? Pomalá som ešte z večera, tak mám problem s vysvetľovaním )
Hmmm prekonávanie strachu/odporu z telefonovania by tiež bola dobrá téma. Ja veľmi nerada telefonujem.
Striham sa sama ...vlasy nefarbim ..
Dovod je taky,ze som s kadernickami nikdy nebola spokojna..mozno pre moj typ vlasov..ktovie..zaobidem sa aj bez nich
A akože....mojej kaderníčke som pisavala na fb, preto som ju mala rada, že som nemusela prekonávať svoj strach z telefonovania teraz fest neviem, čo so sebou!
ja mam protekcny terminik od polovice decembra na 27.marca