@gagrr ak mi to spravis vo fotoshope, tak budem ochotny si ta zobrat za zenu a byt tvojim otrokom do konca zivota
seriously though, vo fotoshope upravujes fotky, editujes, ale nikdy takuto grafiku tam nevytvoris .... tusim v after effectoch, co je tiez od adobe ako photoshop, tak keby si bola moc dobra by si dokazala cosi taketo vytvorit, a to aj v pohybe ( video ) ...
@carbonevo photoshop nie je len na úpravu fotiek... nevravím, že všetky z týchto obrázkov sa tam dajú vytvoriť, ale napríklad ten 2. a 3. určite áno... dávnejšie som podobné veci robila, tak viem, že sa to dá, len to chce čas a veľa trpezlivosti... photoshop na to určite nie je najvhodnejší program, ale dá sa to
@gagrr kks, ale vo photoshope toto vytvarat, tak to mat zelezne nervy ... inac, vytvarala si to default templatmi, ci si musela stahovat nejake specialne subory ?
príde mi, že niečo takéto nie je ťažké spraviť v PS-ku (okrem toho prvého, s tým by som si neporadila ani za deň), ak má človek správne brushes a vie ako upravovať farby atd.
@janehonda v takom ktorý má ich tvorca najradšej. dajú sa spraviť vo photoshope, gimpe, 3ds maxe, blenderi, prípadne pomocou kombinácie uvedených
@carbonevo - fascinujú ma ľudia čo myslia ako ty: "neviem používať photothop na nič iné len základné úpravy fotiek, takže nič iné ako základné úpravy fotiek sa v ňom robiť nedá".
@carbonevo ty si dobre mimo že after effect to čo ti napísal je @midnight je úplna pravda cituje " fascinujú ma ľudia čo myslia ako ty: "neviem používať photothop na nič iné len základné úpravy fotiek, takže nič iné ako základné úpravy fotiek sa v ňom robiť nedá"
Kľudne to PS-ko mohlo byť je tam nieaký C4D render ktorý následne upravovaný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
seriously though, vo fotoshope upravujes fotky, editujes, ale nikdy takuto grafiku tam nevytvoris .... tusim v after effectoch, co je tiez od adobe ako photoshop, tak keby si bola moc dobra by si dokazala cosi taketo vytvorit, a to aj v pohybe ( video ) ...
@carbonevo - fascinujú ma ľudia čo myslia ako ty: "neviem používať photothop na nič iné len základné úpravy fotiek, takže nič iné ako základné úpravy fotiek sa v ňom robiť nedá".
stačí si na to pozhánať alebo povytvárať brushe poefektovať a už to ide ... a k tomu je photoshop jeden z najsilnejších programov na tvorbu grafiky
Kľudne to PS-ko mohlo byť je tam nieaký C4D render ktorý následne upravovaný