Nezalezi na veku. Je to tom, aby tomu dietatu nic potrebne pre zivot nechybalo. Cize pokial nemam dostatocnu istotu ze sa o seba viem postarat a niesom zavisly na rodicoch, nemozem chciet byt rodicom. Resp. kratkodobo by som mohol byt na rodicoch zavisly, ale dlhodobo to nejde.
Uprimne? Pokiaľ nemám vlastný byt, tak deti neprichádzajú do úvahy, kde by som ich vychovával. A dá sa zo slovenskej výplaty našetriť na byt? Kto mi na to odpovie?
ja by som chcel byt rodicom uz teraz, ale to je nerealne, najpr si treba poriadne nasetrit, a prestat byt zavisly na rodicoch , ja to vidim asi niekedy v 25 - 27 . rokoch dufam ze sa podari
...uz od 18 som chcel, pretoze mam rad deti a zaroven predstava, ze som mlady rodic (trebars v ich 15 by som ja mal 33) sa mi vzdy pacila. Mlady rodic skor chape svoje deti, ako stary, ktory nie je ovplyvneny tou istou dobou ako jeho deti...
ja chcem mat prve babetko v 20tich a potom este jedno v 22 a este jedno v 24! nechcem ich mat moc neskoro aby sme mohli mat kamaratsky vztah. a aby mali taku ja neviem no mladu mamu.
tesne pred tridsiatkou, keďže potom sa zvyšuje riziko výskytu rôznych chorôb u prvo rodičiek, ale zväčša sa podarí a neplánuje, však uvidíme čo prinesie čas
každopádne si ešte počkám, veď som ešte stále dieťa a prináša to dosť veľkú zodpovednosť
Jasné. Nechajte to na prírodu (noo, trošičku rozumu by ale nezaškodilo). Keby ste mnohí čakali až budete mať na Slovensku vlastný byt, umrete bezdetní. A je to švanda, keď decká prv ako vybuchnú do smiechu, prevrátia oči s upišťaným: Jééééžiš mamííííí....!
ide o to, aby som mohla dieťatko zabezpečiť ale nemala ho zase neskoro a nejebalo mi v bedni ako tým ženským po 35-ke čo už majú pomaly vek na starú babičku a starajú sa o dieťa úplne zvrátene. ale nezáleží to len odo mňa, takisto to chce nejakého stáleho partnera, vo všeobecnosti by som mala rada dieťa vo veku 25-30 rokov, čo je z pohľadu vývinu mňa ako ženy a zároveň z hľadiska kariéry najoptimálnejší vek...
kľudne aj teraz, keby som bola hlúpa. asi až vtedy, keď mu budem dokázať zabezpečiť všetko, čo treba. teda, keď budem mať po škole a v práci budem mať takú pozíciu, aby som sa ptom mohla vrátiť s čistým svedomím späť na pôvodnú pozíciu. ale to budem musieť asi zmeniť prácu, že?
Ak by to bolo aj teraz- a s človekom, ktorého milujem, tak... By som ho chcela aj teraz... Myslím si, že človek ak je šikovný, môže doštudovať aj potom alebo externe...
Najideálnejšie by to bolo ale podľa mňa asi okolo 23...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
každopádne si ešte počkám, veď som ešte stále dieťa a prináša to dosť veľkú zodpovednosť
ale nie, nikdy v živote , topila by som deti
a doštudovať najsť aku taku prácu
Najideálnejšie by to bolo ale podľa mňa asi okolo 23...
A normálne ma táto diskusia potešila, že nie som sama, že viac ľudí nechce deti