Keď cestujete autobusom alebo vlakom, prípadne MHD-čkou a zvyknete si počas cesty čítať knihu, pozerať film, prípadne sa hrať, a prisadne si k vám niekto a začne vám čumieť do knihy alebo do monitora, je vám to nepríjemne? alebo vám to nevadí? alebo to zv
neviem o tom, ze by mi tam ini ludia cumeli, nepozeram sa na nich
aj ked raz, ked som mala na zastavke notebook, tak som v odraze videla babku, ako cumela na to, ako hram solitaira.. a ked som si ju v odraze vsimla, odvratila sa
ale celkovo sa snazim nerobit taketo cinnosti v autobuse, v mobile si len prepinam pesnicky.. obcas som si po ceste kreslila, ale zvykla som to zabalit po tom, ako si ku mne niekto prisadol
@4 este k tomuto: ked nieco citam, tak je to yaoi, to by som asi nemala zaujem zdielat to so spolucestujucimi ale aj tak citam po anglicky, cize vacsina by asi ani nerozumela
Čítavam si a neprekáža mi, keby si niekto chcel so mnou. Ak by chcel, aj mu podržím stranu, hoci asi čítam pomalšie . Ale myslím, že pri čítaní nejakej beletrie, kde som v trištvrtine priebehu príbehu, si z toho tú pol hodinku počas cesty druhý veľmi neužije..
V autobuse nečítam, je mi zle aj bez toho, ale keby mi niekto čumel do knihy, tak je to okey. Keď mi ale niekto čumí do mobilu, mám chuť ho poslať preč.
je mi to nepríjemné a zvyknem to robiť iným ľuďom, keď sa nudím a vidím, že niekto vedľa mňa niečo číta/pozerá, tak moja hrozná zvedavosť vždy zasiahne
Knihy nikdy, a veľmi mi prekáža, keď to robí niekto mne. A zásadne si na cestovanie beriem weird shit, dejiny filozofie alebo popularizačnú literatúru z oblasti fyziky etc, ktorá nikoho nebaví, alebo niečo v angličtine, alebo nejaké 150-200 rokov staré dielo.
keď som šla do budapešti raz vlakom, pozerala som koncert muse na takej veľkej mp3ke a som to mala na stolčeku opreté, no a týpek čo sedel vedľa mňa sa ma spýtal, či mu dám sluchátko či môže pozerať so mnou ako dosť odveci to bolo, hlavne mi vadilo počúvať to s jedným sluchátkom, ale zlatý bol
ak citam knihu why not, ak pozeram serial/film why not, ak vsak nieco robim na pc tak to neznasam, sam niekedy cekujem vecicky ked ludia pozeraju nieco. som pozeral minule himym s jednou holkou a bolo to nahodou mile a super a tak
nečitam, nehrajem sa na mobile a nepočúvam hudbu, a je čudné, že som ešte človeka ktorý si číta v autobuse nevidel
ja si to ani neviem predstaviť napr. žeby sa mi to oplatilo, keď si prestavím že autobus je natrieskaný a i tak, raz som sa o to pokúšal a bolo mi fest zle
zato ked cestujem budim pozornost, ci uz vedome mojim oblecenim, alebo bezdovodne, proste su ludia ktori nepretrzite na mna pozeraju alebo lepsie povedane zazeraju a aj ked sa zlaknu alebo zahanbia zakazdym ked ich pri tom prichytim ,ak veselo pokracuju az kym na nich nezruknem
a potom sa mi stava to ze sa so mnou zacnu bavit cudzi ludia bezdovodne, som si to neuvedomila,ale zacalo to uz od detstva
proste som zabudla ako vypnut moj swag a teraz sa mi to msti
si špeciálne beriem na cestovanie také knihy že by som vyzerala inteligentne, napríklad mám jednu knihu v paperbacku po anglicky ktorá je strašne hipsterská a čítam ju len keď cestujem vlakom už skoro rok a vždy zabudnem o čom bola.
absolútne mi nevadí, keď mi niekto pozerá do knihy, ale zase keď niečo píšem a niekto na to čumí to mi riadne vadí
nevšímam si dostatočne svoje okolie aby som posúdila či mi niekto do časáku pozerá alebo nie (ak sa mi podarí sadnúť si) ta nech sa pozrie ked ho to zaujima, do mobilu čo počuvam, alebo ako hram mastermind
ludí čo čítavajú vídavam, snažím sa im tam moc nekukať. len orientačne, staršia pani číta recepty z báječnej ženy, pán pravdu, pripadne pozriem aká je to kniha, také mrknutia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
aj ked raz, ked som mala na zastavke notebook, tak som v odraze videla babku, ako cumela na to, ako hram solitaira.. a ked som si ju v odraze vsimla, odvratila sa
ale celkovo sa snazim nerobit taketo cinnosti v autobuse, v mobile si len prepinam pesnicky.. obcas som si po ceste kreslila, ale zvykla som to zabalit po tom, ako si ku mne niekto prisadol
ani kresliť nechcem, lebo sa to celé trasie.
dokonca ma niekedy ruší aj hudba (ja sama sa nechápem)
A ešte nikdy mi tam nikto nečumel ..
Knihy nikdy, a veľmi mi prekáža, keď to robí niekto mne. A zásadne si na cestovanie beriem weird shit, dejiny filozofie alebo popularizačnú literatúru z oblasti fyziky etc, ktorá nikoho nebaví, alebo niečo v angličtine, alebo nejaké 150-200 rokov staré dielo.
a potom sme sli na rum ^__^
minule som sa pytal holky ci mozem pozerat s nou..a ona na to v lamavej slovencine povedala,ze je to po madarsky a nema ine sluchatka..
ja si to ani neviem predstaviť napr. žeby sa mi to oplatilo, keď si prestavím že autobus je natrieskaný a i tak, raz som sa o to pokúšal a bolo mi fest zle
ale nevadí mi, pokiaľ mi niekto kuká do toho, čo čítam, pokiaľ to teda nie je niečo osobné
a tiež zvyknem ľuďom pozerať pri cestovaní do novín
muž čo rum dáva si tu
od mrku až do Svitu
toto su uz navzdy najlepsi a najinteligentnejsi humoristi na slovensku
keď mi je zle a vravím si, že už nebudem piť, tak mi pomôže vždy toto
zato ked cestujem budim pozornost, ci uz vedome mojim oblecenim, alebo bezdovodne, proste su ludia ktori nepretrzite na mna pozeraju alebo lepsie povedane zazeraju a aj ked sa zlaknu alebo zahanbia zakazdym ked ich pri tom prichytim ,ak veselo pokracuju az kym na nich nezruknem
a potom sa mi stava to ze sa so mnou zacnu bavit cudzi ludia bezdovodne, som si to neuvedomila,ale zacalo to uz od detstva
proste som zabudla ako vypnut moj swag a teraz sa mi to msti
absolútne mi nevadí, keď mi niekto pozerá do knihy, ale zase keď niečo píšem a niekto na to čumí to mi riadne vadí
ludí čo čítavajú vídavam, snažím sa im tam moc nekukať. len orientačne, staršia pani číta recepty z báječnej ženy, pán pravdu, pripadne pozriem aká je to kniha, také mrknutia