V čom by ste chceli podnikať a aké je vaše plus oproti tomu, čo už to máme?
V čom by ste chceli podnikať a aké je vaše plus oproti tomu, čo už to máme? Čo nové, lepšie, alebo iné môžete priniesť? Alebo chcete podnikať v niečom čo tu už je? (mimochodom, to nie je vobec zla moznost vzhladom na to, ze vacsina ludi na slovensku podni
Strojárstvo... zamerám sa na výrobu lisovacích foriem, ohýbacích a strihacích nástrojov, montážnych a zváracích prípravkov alebo nejakých súčiastok strojárskych ...
V buducnosti chcem mať kaviareň. A plus je to že už teraz sa do baristiky vyznám a veľmi ma to baví. Pár rokov budem zbierať skúsenosti ako zamestnanec, šetriť peniaze a časom si otvoriť poriadnu kaviareň. Na Slovensku máme aj kvalitné kaviarne, no sú také čo ich vlastnia ľudia, ktorí sa do toho vôbec nevyznajú.. nechápem prečo vlasne ľudia podnikajú v oblastiach, do ktorých vôbec nevidia a nepodnikajú v tom, čo vyštudovali, čo vedia a čo ich baví.
@patofbc ti co podnikaju sa mozu opytat, preco ludia idu podnikat, ked to nevedia a potom skrachuju?
chcem tym povedat, ze ked sa vyznas v kaviarnach, a spravil by si kaviaren s najlepsimi sluzbami na celom slovensku, este neznamena, ze by si ako podnikatel prezil... byt spickovy odbornik na gastronomiu a taketo sluzby je jedna vec, a podnikat druha.. skor by som ti poradil, aby si sa vzdelaval v podnikani
@interrupcio ved to mi je jasné že nestačí vedieť niečo o káve atd a že to nieje také jednoduché ako si každý predstavuje... chce to vela vedomostí,zodpovednosť,peniaze,čas .. všetko možné, ale tak snad sa to podarí ..tak o 10 rokov
ale myslim, ze mam jedinu sancu podnikat v niecom, co by zasiahlo globalny trh a bolo by to velmi specialne a jedinecne... napr. ja sa pohybujem v oblasti specialnej chemie... a jeden z mojich dodavatelov je slovak a dodava mi biosenzory... a posobi celosvetovo.. tym cim sa zaoberam ja v ramci vyskumu je tiez unikatne... len momentalne neviem, ako sa da na tom zarobit
@interrupcio no ja mám taktiež nápad , týka sa to potravín , nehovorím že by sa dalo na tom zarobiť miliony , ale podla mna tak tisíce hej , len musím zaujať nejakeho výrobcu , a toho sa obávam že sa mu zapáči nápad ale mne povie že to je blbost a ja z toho nebudem mať nič :/ čiže mi to ukradne
@interrupcio + ešte ma napadlo , ale len tak zo srandy že by bolo super mať reštauráciu typu pán prstenov , čašníkov by si zamestnal liliputánov , ktorý by boli prezlečený za hobbitov masite jedla by mali trpaslíčie názvy vegetarianske zase elfské reštaurácia by vyzerala ako hobbitia nora , no samozrejme by bola normalne vysoká dosť fanúšikov lotra by tam podla mna chodievalo
no jedine tak Praha v blizkom okolí ,alebo Viedeň kvoli turistom , ale zase by to bolo o tom ,že prečo Slovensko nikto nepozná ? lebo nič zaujimave tu nieje ..zase by sa hovorilo že v Prahe je LOTR reštaurácia a nie v Ba napriklad ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A potom nejaké odvetvia ktoré sa v budúcnosti budú veľmi rozvíjať. Napríklad recyklácia bude v budúcnosti dobrý biznis atď.
chcem tym povedat, ze ked sa vyznas v kaviarnach, a spravil by si kaviaren s najlepsimi sluzbami na celom slovensku, este neznamena, ze by si ako podnikatel prezil... byt spickovy odbornik na gastronomiu a taketo sluzby je jedna vec, a podnikat druha.. skor by som ti poradil, aby si sa vzdelaval v podnikani
2- už to v podstate robím
ale myslim, ze mam jedinu sancu podnikat v niecom, co by zasiahlo globalny trh a bolo by to velmi specialne a jedinecne... napr. ja sa pohybujem v oblasti specialnej chemie... a jeden z mojich dodavatelov je slovak a dodava mi biosenzory... a posobi celosvetovo.. tym cim sa zaoberam ja v ramci vyskumu je tiez unikatne... len momentalne neviem, ako sa da na tom zarobit
no, napad je to zaujimavy.. len neviem, ci by sa to uchytilo na slovensku.. mozno niekde v britanii skor.. alebo niekde ine..
ludia co maju peniaze kupia bars jaku picovinu len aby to mali prvi