Zdravim vsetkych, ze vraj ganjaaa je drogaaaa!? Co bude teda tou najvacsou zlobou? vysledok bude urcite prekvapujuci...tak piste vsetci ,co mate skusenosti....cakam masyyy
negativum ? pokial mas predispoziciu k psychickej chorobe a zahulis, tak ti moze prenut a budes dozivotne v pici... a nikdy nevies, ci nieco take nemas
Najväcsie negativum fajcenia travy asi kazdy kto ju fajci pozna,dost sa z nej hlupne a zvysuje sa chut na jedlo.Travicka nie je zla,ale nefajcte ju kazdy den...
vsetko!!!lusdia sa s nou menia robia uplne hlupe veci ,su vygumovany ,...co si myslia ze su krali lebo su zhuleny alebo hulia ---pritom su to chudaci ,nevedia co zo sebou alebo ako si vypestovat autoritu ...soryy ludia ale pozrite sa konecne triezvym pohladom na to ...s travou nejdete hore ale prudko dole neskor mozno pochopite...to je negativum travy !!!!nici ludi ,nici vztahy nici vsetko,a najviac nici vas !!!!
Myslim si,ze marihuana je lepsia a zdravsia ako piko a extaza..aspon podla mna..sice sa z nej hlupne,ale tak je z tho clovek menej mimo ako z tvrdsich drog..ale nie som proti ludom,ktori to beru..aj ja som si skusila ucinky pika..a neni to nieco extra..
taka pohoda a mozu cloveka zavreeet co ciii jebee ... ako secko aj toto je navykove a poznam dost ludi,ktorí z trafky presli na dac ine.. (koks a pod.) ale ked vas to bavi tak NO PROBLEMOOO ...
na trave neni skoro nic zleho... zalezi to od cloveka a od jeho psychiky... ako sa k tomu postavi. ja za najvacie nagativum pokladam asi to ze ked sa rano zobudim po vyhulovacke, strasne dlho cumim do chladnicky a neviem co si vybrat na ranajky.. take spomalene reflexy
negativa skoro ziadne ale nie no nejake su oci cervene jak vampirik ale to visine vyriesi ... dalej suchoty, a hlad v meste slale miniem viac penazi na hod dog a jedlo ako za travu
no ty vole mna sere len "otar" (dojazd,...kazdy to vola inac) a kratkodoba strata pamati to je fakt v p... a ta cena pri tej mojej spotrebe by mohla klesnut ....
ganga leganize....myslim ze ...spek..je spoko..lebo radi sa medzi mekke drogy....a je lepsia ako alkohol....ale cloňvek z vela speku...sprostie....taze ked v malich mnozstach...je spoko..je pre zabavu...a proti rakovine..hehe.....
naj negativum je isto to ze nasa "liberalna" vlada nedeli drogy na makke a tvrde.....dalsim negativom je to, ze i dnes behaju po svete(co je pre mna dost nepochopitelne) masy ludi kt. ta pre prilezitostny vylet(v mojom pripade fakt prilezitostny) povazuju za splodinu, stoku a fetaka porovnatelneho s tazkymi narkomanmi na H-cku.....co uz.inak weed is good
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a ked vela vela vela hulis, tak fakt osprosties a mas vyraz v tvari ako kokot...
negativum ? asi to ze zabudas viac ako treba
jn a este ze za nič mozes ist do basy...
a este to ze je to take super byt dofajceny ako opica ze by som hulil kazdy den
2.ked som vela hulil,zmenilo mi to. ksicht,nazltla pokozka,som mal vascie kruhy pod ocami,celkovo tak blbsie som vyzeral,tak zanedbane.
3.zabudanie,ale nastastie sa mi pamat vracia.Uz mi to tak nepali(no uz aj hej).
4.ako pisala lilithka666 tak o tych predispoziciach.
ale nazapomente hulit a jointy posiiiiilat_
2.ako pisala extaza..prelomia sa zabrany voci ostatnym drogam
3.to sucho v ústach.. neznásam
ze pri uziti nad x kg...zlava 50percent
...daj mi vediet dame stretko...
tak u mna ma kazdy zadara ani raz som este nekesovala za travicku
Deadfancy
aale teraz je uz tolko tich co hulia ze zeleny nevedia na ktoru stranu sa skor rozbehnut
ked niekoho zbalia,uz len preto aby mali pocit ze robia nieco uzitocne