to sa nedá ani veľmi povedať že ako najčastejšie, zavisí to aj od ročného obdobia a kedže jar a leto su teplejšie a jeseň a zima chladnejšie tak u mňa to je pol na pol, nedá sa odpovedať jednoznačne. zlý dotazník.
vo vani kde inde asi ? čo to bola otazka v čom ? aha tak v zachytke,kulturáku albo len tak v kartóne niekde na hlavne stanici ako príde... ale prečo sa pýtaš? to robíš výskum pre jentých ľudí čo idú bývať na mars aby im mohli vymyslieť najideálnejšie spacie oblečenie podľa užívatelov birdzu ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Keď spím s frajírkom tak často krát ako hološko. Doma spím v gaťuškách a tričku. Na návšteve niekde v pyžamku. Je to rôzne.
Najčastejšie tričôčko.
to sa nedá ani veľmi povedať že ako najčastejšie, zavisí to aj od ročného obdobia a kedže jar a leto su teplejšie a jeseň a zima chladnejšie tak u mňa to je pol na pol, nedá sa odpovedať jednoznačne. zlý dotazník.
A doma u mamy v zelenom frote pyzamku s medvedikmi, lebo sa v nom uplne najlepsie spi
ale občas býva, hlavne v zime, v mojej izbe nesmierna kosa, to nájdem aj nejaké pyžamové nohavice
Pripadne za istych okolnosti nahy...
a tiež sa pýtam @5
!
spodok z pyžama a velke tričko :3
aa ako mi je zima,ako chcem mat pekne pyzamko alebo co mam dostupne
niekedy aj v teplakoch ,niekedy aj bez ponoziek, len hlavne zakryty chrbat
» svetvnas.blogspot.sk/2015/03/prosba-...
v ocovom tricku