niesom kabelkový typ nakoľko mam k nim dost veľkú averziu ale nedávno som objavila jednu ktoru proste MUSIM mať to bude moja prvá a asi aj posledná normálna kabelka - ,,normalna" vramci možnosti
kabelky neznášam furt sa do nich buď nezmestí všetko čo mi treba, alebo naopak je prázdna.. a preto je zo zásady nenosievam, batoh je lepší (a ani chrbát neťahá)
no kupila som si taky converse batoh,ale je vacsi jak cele moje telo a to uz je co povedat,akoo,ale nastastie sa mi do neho dnes zmestil notebook,ale tazke to bolo jak hovado a navyse mi to davalo dole gatky a mala som saty takze som si to musela furt vyhrnat ale ako zalezi od toho co mam na sebe,niekedy aj kabelku a v tedy musi polka ucebnic ostat doma
Zaujímavé koľko ľudí tu hlasuje pre ruksak .. ja som v našej škole ešte babu s ruksakom ani nevidela, keď mám ťažší deň a beriem si ruksak pripadám si ako z inej planéty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
teraz nosim uz len kabelky
malo byt
dufam ze to teraz pojde
ale nosim velku kabelu, takze sa mi do nej zmesti vsetko