@kawanabe :/:/:/ prečo? ja mám silné rany, len ich nikomu nedávam. Nemám dôvod ľudí tĺcť ako rezne na Vianoce Všetkých na kopu pobijem ak bude treba zlých pankhartov a nebude len hlava no jutsu ale i noha no jutsu a budhova dlaň!
Svoju výnimočnosť vidím hlavne v tom,že rád počúvam ľudí ked ich niečo trápi a snažím sa im pomôcť, poradiť.Som dosť empatický človek,ktorý neodcudzuje ale skôr sa snaží chápať a pomôcť. To je asi naj u mňa.
@kawanabe akých výpadoch som ti nikdy nič neurobila.
Ale aj tak si dám žiadosť. Pôjdem sa popýtať a potom až až až... na budúci rok si dám a budem robiť skúšky a tak. Pôjdem do školy a bude zo mňa policajt
@chidori napádala si ma tak sa tu netvár Ešte si ma aj bila mojím plyšovým narutom vieš čo nakoniec sa tam hodíš, ale potom do nejakej tajnej služby sa daj na oddelenie mučenia
Tak neviem či je to výnimočnosť,ale to negatívne je to že som príliš náladový človek a nechávam sa tým vždy strhnúť,čo nie je dobre,lebo som ako na kolotoči potom.
@inequity Nič v zlom, ale mne to príde, že hovoríš aký si originál rovnako ako oni len inými slovami. A myslím, že v tomto prípade nejde o slová ale o vsugerovaný pocit, ktorý je pri tebe podľa mňa identický s tými na ktorých sa nechceš podobať
ani neviem. ja som sebakritzky clovek. ale mam sny. a vravia, ze opravnene. ci to ale je pravda.....to neviem posudit. sak uvidim, az sa dostanem na gympel,....oprava ak sa tam dostanem. potom budem roztrubovat, co si o sebe myslim, ale zatial drzim usta.
@kawanabe Tu ide o to, že ľudia stále rozprávajú aké sú originály a pridávajú sa do takých skupín na FB a pritom sú všetci rovnakí. Čiže ja si pripadám výnimočný tým, že sa nesnažím podobať sa na ostatných, čo sú všetci "originály" aj keď nie sú. Ale začne to vyhlasovať jeden, tak musia aj ďalší.
značne submisívny gej s vlastným rozumom. ...a keď chcem, väčšinou úplne presne viem čo urobiť, aby som niekoho vytočil to nepríčetnosti - úžasná vlastnosť
moja výnimočnosť.... moja výnimočnosť spočíva v tom, že som sa dala na dráhu čohosi, čo na Slovensku nerobí žiadny človek môjho veku, ani pohlavia...hm, čo už
podľa mňa? ja som podľa mňa polyartista. i keď len amatér. tanec, výtvarné umenie, hra na hudobnom nástroji, literárne umenie, nič z toho mi vôbec nie je cudzie, rýpem sa vo všetkom.
schopnost kritickeho myslenia a vytvarania originalnych nazorov, dalej e som sa vyslobodil z klietky superega a ze sa postupne odputavam z kruuhu zivota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
*V ktorých smeroch vidíte svoju výnimočnosť (Kreslenie, písanie, lovenie netopierov atd...)
Mimo to len moje divoké vetné konštrukcie a slová. Dlhé súvetia a ich žiadny zmysel
Chcem byť policajt inak!
Ale aj tak si dám žiadosť. Pôjdem sa popýtať a potom až až až... na budúci rok si dám a budem robiť skúšky a tak. Pôjdem do školy a bude zo mňa policajt
Tak neviem či je to výnimočnosť,ale to negatívne je to že som príliš náladový človek a nechávam sa tým vždy strhnúť,čo nie je dobre,lebo som ako na kolotoči potom.
pôjdem a urobím si potom súkromného detektíva a zamestnám sa pre nejaký PZ a budem pre nich pracovať na všeličom! a ty mi dáš na to peniaze
Nuž dobre teda dobre, ale iba ak ma budeš trénovať v taijutsu
A aj v tom aký som priamy... vždy len pravdu do papule