Baby v čom spávate u frajera aleb ked spi u vas?
Chalani v čom spávajú vaše frajerky keď spia u vás alebo vy u nich?
Na internete totiž vidno stovky fotiek báb, ktoré spávajú v čipkovanom prádle tak chcem vedieť, či je to tak aj v slovenskej realite?
No moja bejvalka normálne v pyžame alebo len v takej nočnej košeli či ako sa to vola (no proste podobné šatám ) ale i tak ja preferujem nahotu lebo tak sa človek najlepšie podľa mňa prespí
Ja som raz spala u takeho frajera dajme tomu a mala som pyzamo normalne si neviem predstavit v takom cipkovanom pradle a potom by tam vtrhla jeho manka alebo tatko a.. trapas by to bol
MY spolu bývame Takže keby som stále musela byť v niečom sexi asi ma vystre. Momentálne mám na sebe pyžamový spodok Star wars a voľné tričko s Che Guevarom
@paulieevans Nóó však každému ako vyhovuje...ale vraj je to aj zdravšie spávať nahý ale čo je na tom pravdy neviem pretože nespávam tak len preto že niekto si myslí že je to zdravé
Mám vždy nejaké pekné bavlnené pyžamo, Hello Kitty ale zvyčajne boduje, to zbožňujem
a keď ku mne chodil môj chlap tak mal zvyčajne len tričko a trenky a keď sme šli papať tak sme sa už pekne poobliekali....
vacsinou ked som spavala u chlapov tak to bolo neplanovane alebo bez zbytocnej batoziny takze v com prislo, pozicane tricko alebo tak.
ale urcite by som nespala v cipkovanom pradle nelenze take nevlastnim ale sak nepohodlie a zima. normalne tricko a pohodlne gate a ponozky predsa. chlap si tiez nevezme seksi trenky a neglize.!
internet klame! aj celý insta !!! ja som to vedela.....
ja som inak u frajera prvé dve noci ( neplánované) spala v spodnom prádle čipkovanom a teraz už v jeho tričku, jeho kraťasoch a v jeho teplých ponožkách
Teraz spolu byvame a ja spim v jeho tricku a on nahy, niekedy obaja nahi ked sme spolu nebyvali a spala som u nich tak takisto.. neviem preco by som mala spat v spodnom pradle ved to je nepohodlne
buď spím nahá alebo mám veľké tričko
alebo len v gaťkách a športovej podprdke...
občas pyžamo..ale to skôr, keď je partner u mňa..no k partnerovi to nenosím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a keď ku mne chodil môj chlap tak mal zvyčajne len tričko a trenky a keď sme šli papať tak sme sa už pekne poobliekali....
ale urcite by som nespala v cipkovanom pradle nelenze take nevlastnim ale sak nepohodlie a zima. normalne tricko a pohodlne gate a ponozky predsa. chlap si tiez nevezme seksi trenky a neglize.!
ja som inak u frajera prvé dve noci ( neplánované) spala v spodnom prádle čipkovanom a teraz už v jeho tričku, jeho kraťasoch a v jeho teplých ponožkách
a spala som normálne tričko a kraťasy ako vždy
v lete mam tiez nocnu koselu taku na ramienka, popr. tielko a take boxery
alebo len v gaťkách a športovej podprdke...
občas pyžamo..ale to skôr, keď je partner u mňa..no k partnerovi to nenosím