Nerozumiem veľmi ľuďom, ktorí ma majú radi (prečo), ale mám taký pocit, že pre ostatných je na mne najosožnejšia lojálnosť. Jednoducho som tu pre každého, kto mi za to stojí no matter what. Myslím, že táto vlastnosť je stavebný kameň toho, že ma dokáže mať niekto rád.
Pre mojich kamarátov/kamarátky asi ničím, jedine ma skrz tú moju dobrotu zneužívať ako podaktorí a ja sa sklamem.. ...no pre moju najbližšiu rodinu som dosť nenahraditeľný, hlavne kvôli tomu aký dobrý údržbár domu som a tiež využívať toho, že som nelenivý a možno aj šikovný ...pre iných vrátane práce asi som nahraditeľný
Uzitocna som v robote pre pacientov (snazim sa), doma pre svojho muza, pretoze sa staram o domacnost, varim atd. V oboch priapadoch som ale nahraditelna. Nenahraditelna som len pre mamu, pretoze moj jediny brat je zial strasny debil. Vzdy ju vypocujem, rozosmejem, moze sa na mna vzdy spolahnut a naviac v tejto dobe sa nemoze vracat na Slovensko bez obmedzeni (pracuje tiez v Prahe), tak travi u nas vikendy, aby nebola sama v sluzobnom byte. A asi nemusim dodavat, ze ona je pre mna tiez nenahraditelna
myslím si, že okrem mojich haviek na mňa nie je nikto odkázaný, a ľuďom z môjho okolia by sa žilo rovnako dobre aj bezomňa. Nejaké malé pomoci keď treba tak poskytnem svojim blízkym, ale nemám pocit, že by to bolo niečo dôležité. Ktovie
Mám dieťa, ktoré držím pri živote a relatívne šťastné, mám mačku, mám rybku, aj chlap je celkom spokojný, MÁM HUMOR, ktorým dokážem celkom fajn narábať, mám auto, ktoré dokáže previezť ľudí alebo nákup a ja nevjem uš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak ma pretty much nikto nemá rád a aj v práci som určite nahraditeľná.
summa summarum, kebyže natiahnem brká, ani pes po mne neštekne, akurát cica by putovala do útulku
A som celkom dobrý lurk v CSGO
Poskytujem svoj poloodborny nazor na chemicke dilemy kamaratom a internetovym znamym
Financne podporujem utulky a za Nota Bene platim desinou bez vydavku
A tam sa asi moja rola v spolocnosti konci