Myslíte si, že ak by niekto začal podnikať v záhradných službách. Napriklad by ponukal kosenie trávy, plota a nejakú základnú udržbu tak by to mohlo mať uspech? Alebo je to skor nereálne na uspešný projekt?
Teraz asi velmi nie, je to skor sezonne podnikanie a potrebujes aj nieco co budes robit v zime. Potrebujes nan hlavne kontakty a vediet robit tieto veci tak aby ti ani ten najvacsi kkt nemohol povedat ze si to vykonal nahovno. Ale potrebujes na to hlavne tych zakaznikov ktorych si budes musiet hladat ty a malokedy by aj v tom najlepsom hladali oni teba. To co pises nie je ani projekt to su len take krcmove - "na com by sa dalo mozno zarobit" kecy...
@majmarad ale prosim ta. Do 1000-2000 eur si kupis kosacku, monterky a rukavice a mozes zacat sam v malom. Ked budes mat tolko zakaziek, ze nebudes stihat, tak ries zamestnancov.
@Karlotiskot cez leto kosis travu, cez zimu sa staras o indoor zimne zahrady.
@majmarad za peniaze som travu nekosil, ale kosit som kosil a nevidim dovod preco hned na zaciatku biznisu investovat 70k do niecoho co nema ani zakaznikov.
Vzdy zacni v malom, over si ci ma trh zaujem o tvoje sluzby a az potom do toho zacni pumpovat prachy.
Vieš čo je to za prácu vlastne? Ak si pokosíš trávniček okolo domu je to fajn, ale kosiť niekde po ľuďoch je ozaj dosť desivé. Hlavne ak ti do toho šľahnú dažde, alebo sucho.
Podľa mňa toto nemá perspektívu, ale kľudne nemusíš investovať toľko, ale potom záhradu rýľuj namiesto rotavátorovania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Určite nie, skús niečo iné
zabudni na to radsej
Ja snívam o malej ale dobrej reštaurácií .. kde by som podávala kvalitne jedlo a víno /super zákusky a cukrovinky
@Karlotiskot cez leto kosis travu, cez zimu sa staras o indoor zimne zahrady.
Je to blbosť čo píšeš, ale mega blbosť.
Vzdy zacni v malom, over si ci ma trh zaujem o tvoje sluzby a az potom do toho zacni pumpovat prachy.
Podľa mňa toto nemá perspektívu, ale kľudne nemusíš investovať toľko, ale potom záhradu rýľuj namiesto rotavátorovania.