ked som bola este malinka tak mi otec dovolil strcit prst do jeho poharika a oliznut ho ale to sa nerata a toto leto co bolo to som mala 14 som sa prvykrat opila
14 dva tyzdne dozadu som bola taak opita ze som kazdu 2minutu bola na zemi a potom som este fajcila co ja nefajcim tak som sa ztikovala a bratia (21rocni)mi nato prisli cizee ... super no ne ? a teraz ma provokuju ze kedy ideme na pol deci haha
mala som dva roky, ked mi prst do slivovice namocili...teda nie, ze by boéli nasi alkoholici, ale asi som bola zvedava, co to je, a vraj som povedalam, ze je to hnusne
trocha piva v 14 ale z toho som sa pogrcal, tazke to sa nerace a pred par tyzdnami fernet...ale to som tak rychlo dal do seba, takze ani neviem aku to ma chut
neviem či mám zarátať aj to ako tu všetci píšu že v detstve z maminho pohára ale tak "normálne" to bolo prvýkrát niekedy v osmičke?? takže cca v 14stich
teda ochutnala som asi ako patrocna, ale to bolo len pivo od babky A potom o par rokov slivovicu od krstneho... Ale naozaj som ochutnala v tom zmysle , ze to zaslo dalej ako po omocenie zobaka az v 16 Takze som na seba hrda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale v 14tich som sa tak nalial, že som bol deň v kóme =D =D =D
Kto je na tom podobne ako ja? :p