Mali sme nejak 11 rokov ja a este 2 kamosi, mama nebola doma a ja som bol jediny s pristupom k internetu takze co ine sa dalo robit
Ked sa internet po 20 minutach konecne vytocil jedine co ma napadlo bolo napisat www.erotika.sk ziadne stranky som nepoznal.....
15 minut sme cakali, kym sa nacita hlavna stranka na ktorej bola zobrazena zena hore bez pricom dvaja cumeli na monitore a jeden (na smeny) vzdy striehol na chodbe, ci sa mama nevracia domov.....
Povedal by som tak od 14-15.. keďže už je povolené mať pohlavný styk, lebo sa ráta s tým, že sú na to mladí dostatočne vyspelí, tak si myslím, že sú dostatočne vyspelí aj na to, aby sa mohli pozerať na pohlavný styk iných ľudí, nech majú inšpiráciu
normalne? neviem co je normalne... ale podla mna to zacina v neakych 12tich... ale kedy to konci sa neodvazim odhadnut... neviem, ale mne sa to zda skor nechutne...
@minora to ze niekto povie kedy nieco take videl prvy krat neznamena ze vtedy sa na to zacal pozerat aktivne, alebo ze sa mu to pacilo... neviem, ked som bol mladsi tak som pozrel ved zvedavost, hormony a tak... teraz mi to pride kus nechutne... ale nikoho neodsudzujem kto to pozera...kazdeho vec na co si vecer prepne telku.. abo co kuka na nete
@miro016 akože, keď niekto chce nech si pozrie, samozrejme, ja sa do života nikomu starať nebudem.....len mi to príde také odveci. napríklad ja to k životu nepotrebujem.
@minora ani ja to nepotrebujem k zivotu... mna na take nieco ani nebavi sa pozerat... len hovorim ze to je normalne... nie je to nic nenormalne... kazdeho vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@hajzelbaba to vôbec nevieš oceniť statickú kameru, ultradravé pohľady, nezáväzný rozhovor s kameramanom..?
Mali sme nejak 11 rokov ja a este 2 kamosi, mama nebola doma a ja som bol jediny s pristupom k internetu takze co ine sa dalo robit
Ked sa internet po 20 minutach konecne vytocil jedine co ma napadlo bolo napisat www.erotika.sk ziadne stranky som nepoznal.....
15 minut sme cakali, kym sa nacita hlavna stranka na ktorej bola zobrazena zena hore bez pricom dvaja cumeli na monitore a jeden (na smeny) vzdy striehol na chodbe, ci sa mama nevracia domov.....
Obrazok sa dostal do polky a potom to padlo
Na to sa nezabuda
tam určite to niekde bude
Vtedy je človek zrejme najzvedavší
A tak aktívnejšie od 12.