do tej 25ky hadam. nechce sa mi odtialto odist, kym si nebudem moct dovolit nejaky normalny byt v ba, auto a nebudem mat aspon 4 stovky mesacne k dobru po odpocitani nevyhnutnych vydavkov. stabilnu pracu s takym prijimom si zatial nenajdem a na prilezitostne zakazky sa spoliehat nechcem. chce to este nejaky rocik-dva praxe.
Tak ako sa to vezme... osamostatniť sa a behať po podnajmoch nie je ťažké ani teraz, ale kúpiť si byt, prestať byť dotovaná rodicmi a začať reálne žiť dospelácky život to ešte chvíľu asi potrvá, rátam tak 25+
hypotéku nechcem a ani nájom platiť nechcem a ani dedenie nie je nič čo by sa dalo nazvať vlastným. jedine že by som sa stal dobrovoľne bezdomovcom a túlal by som sa po uliciach, po prírode a prespával kde-tade ALEBO
alebo druhá možnosť: dostať sa nejak k veľkému množstvu peňazí a mať tak na vlastný byt/dom, ale moc poctivo by som sa asi k tým peniazom nedostal takže asi do toho sa mi ísť moc nechce
Dokedy sa nespamätajú moji rodičia čiže bohužiaľ asi nikdy. Niekedy sú čisto, ako deti a musím im robiť sudiho. Celkom ma to baví, level je už pomerne vysoký... Keď sa upokoja na dlhší čas tak potom neskôr možno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Koniec hlásenia. Som osamostatnená.
A v 24 do vlastného.