@robitusin ak máš prioritu rodinu a potom vzdelanie, tak to znamená, že najprv si založíš rodinu a až potom pôjdeš na výšku? veď priorita znamená poradie dôležitosti a neznamená to, že jedno s druhým sa vylučuje...
to akože keď budeš mať sex pred svadbou, tak už nikdy nebudeš mať rodinu?
Neviem si predstaviť mať sex pokiaľ by som sa bála...práveže len s niekým, s kým by som sa cítila bezpečne, v pohode a super odhodlaná zažiť to, nech už to bude hoci bolieť alebo čo...no a ešte nebolo práve preto, že som zatiaľ bála...
@hoperpohroma možnože ste si len proste nesadli v tomto a nabudúce nájdeš niekoho kompatibilnejšieho že bol príliš veľký alebo ty príliš malá, to závisí od uhla pohľadu, že kto bol na vine rozchodu
@robitusin napíš koment, kde sa hráš na frigidnú feministku a kričí z neho, že si zaostalá piča... na verejnom fóre, kde ťa väčšina ľudí nepozná a čakaj, že pochopia, že to je "džouk"
btw. ten prvý koment som si všimol až teraz, ale to aj tak nemení nič na tom, čo som už napísal
@strejdabob jj mení, vzhľadom na fuckt, že si sa zapojil do cudzej debaty s neznalosťou celého kontextu, čo svedčí zas o tvojej debilióze. berme to tak, že pojem zaostalá piča je veľmi subjektívny, závisiaci okrem iného aj od zaostalosti jedinca, titulujúceho. oné ešte, ži v mieri.
@robitusin nabudúce, keď píšeš interné vtipy na verejnom fóre, tak nezabudni dopísať varovanie, že "toto je súkromná debata, nechápete tomu, nekomentujte to a ten, kto to okomentuje a nepozná nás a preto to zoberie vážne, je automaticky debil"
ja som ťa nenazval zaostalou pičou (ach) prečítaj si to ešte raz... ten tvoj koment vyzeral ako niečo, čo vypustí zo seba zaostalá piča a o to ti asi aj išlo a podarilo sa to, gratulujem.
jj, keď napíšem "koment, z ktorého kričí, že som zaostalá piča", nenazval si ma zaostalou pičou, to som iba napísala koment, z ktorého to kričí, a to o mne vôbec nevypovedá, že som zaostalá piča.
@robitusin som si povedal, že už to mám v piči, ale toto ti ešte vysvetlím (či pochopíš, to je už tvoj problém) a potom ma už netaguj
ten začiatok je tiež podstatný:
"napíš koment, kde sa hráš na frigidnú feministku a kričí z neho, že si zaostalá piča" uznávam, mal som to napísať inak... čiže tá f.f., na ktorú sa hráš, má pôsobiť ako z.p. ... podľa všetkého ty sama vieš ako @36 vyznel... chcela si, aby to vyzeralo, že to píše z.p. a opakujem, podarilo sa... a nemyslím si, že si zaostalá piča. viac im už tú duchaplnú diskusiu o sexe nekazme
Bol to pekny vek, ale vobec si nespominam kolko som mal vtedy rokov...ale tusim okolo 16...no proste tahalo mi na 20 a bol to dost neprijemny zazitok, kedze hned na prvy raz som bol pristihnuty inflagranti sestrou spolupachatelky.
@chevro ani mne sa nepáči že si takúto kktinu zapamätám, no dôležitejšie veci nie =D ale čo už. inak musím povedať že príklad odvahy hodný nasledovania
Vtedy kedy to malo prist, s osobou s ktorou sa to malo stat, a prave preto som nemala ziadny strach a bol to pekny zazitok na ktory si dodnes obcas rada spomeniem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
a bolelo to strasne
@3 vtipne jak prasa
to akože keď budeš mať sex pred svadbou, tak už nikdy nebudeš mať rodinu?
Nezvykne byt najprv sex a potom rodina?
Ci myslis ako teraz svoju rodinu, mati, octan, bratm, sestrus?
"veď priorita znamená poradie dôležitosti" dík, som si to chcela už pohľadať v slovníku, lebo väčšinou používam slová, ktorých významu nerozumiem
samtajmz aj fíl lajk en idiot uen nouan andrstends maj džouk
@hoperpohroma možnože ste si len proste nesadli v tomto a nabudúce nájdeš niekoho kompatibilnejšieho že bol príliš veľký alebo ty príliš malá, to závisí od uhla pohľadu, že kto bol na vine rozchodu
btw. ten prvý koment som si všimol až teraz, ale to aj tak nemení nič na tom, čo som už napísal
ja som ťa nenazval zaostalou pičou (ach) prečítaj si to ešte raz... ten tvoj koment vyzeral ako niečo, čo vypustí zo seba zaostalá piča a o to ti asi aj išlo a podarilo sa to, gratulujem.
často rozmyšlam či som panna alebo nie
hahah
jj, keď napíšem "koment, z ktorého kričí, že som zaostalá piča", nenazval si ma zaostalou pičou, to som iba napísala koment, z ktorého to kričí, a to o mne vôbec nevypovedá, že som zaostalá piča.
ten začiatok je tiež podstatný:
"napíš koment, kde sa hráš na frigidnú feministku a kričí z neho, že si zaostalá piča" uznávam, mal som to napísať inak... čiže tá f.f., na ktorú sa hráš, má pôsobiť ako z.p. ... podľa všetkého ty sama vieš ako @36 vyznel... chcela si, aby to vyzeralo, že to píše z.p. a opakujem, podarilo sa... a nemyslím si, že si zaostalá piča. viac im už tú duchaplnú diskusiu o sexe nekazme
(hej, už som pochopila svojou feministickou inteligenciou, čo si chcel svojim neforemným vyjadrením povedať.)
Bol to pekny vek, ale vobec si nespominam kolko som mal vtedy rokov...ale tusim okolo 16...no proste tahalo mi na 20 a bol to dost neprijemny zazitok, kedze hned na prvy raz som bol pristihnuty inflagranti sestrou spolupachatelky.
Zatial
na strach nebol čas