Nemôžem povedať, že som nemal, prvú (zároveň aj poslednú) som mal, len ja netuším kedy... v koľkích... to bolo dávno dosť... Aj tak ich nemám rád... blé...
na prvu cigu si pametam. Mal som asi 7/8 rokov, zapalil som si ju za plynovou budkou, dal som si nevinny sluk po ktorom nasledovalo veeeelmi dlhe dusenie.
v 12 abo este skor mozno a odvtedy fajcim furt.. teda v 11 newim to presne.. len vim ze to zacalo v septembry spackami a odvtedy fajcim furt... =D a sak mozem si to dowolit v roku 2012 koniec sweta tak to nema vyznam nefajcit..=D ked zomrem neh zomrem z pekne prefajcenimi plucami=D
@21 : Presne tak! Zomriet moze clovek hocikedy a to by bolo strasne plytvanie keby zomrel s dokonale zdravymi a nevyuzitymi organmi. ^^
Napriek tomu nefajcim cigarety, ale raz za cas oblubujem vodnu fajku.
ja som raz skusila a nikdy viac bolo to pred rokom na mojej halloween party a moji spoluziaci ma ohybali ze ked si dam ze si daju vsetci dali si vsetci okrem jedneho a uz nikdy viac!!!
@anussqqa nie, ak by si si pozrela anketu, videla by si, že som mal prvú cigaretu, keď som mal 17.
Teraz mám 19.
A jednoducho jednu v 17,18 a 19. Chápeš?
heh, asi v siedmich, za dedovym blokom so starsimi bratrancami ale nejako sa neujalo, a nechyba mi to.. max tak jedna za par mesiacov, aj to nie triezvy..
v 9 ale nie nefajcim to bolo pred rodicmi a dal mi to krstny nasi su totiz zastancami nazoru ze vsetko co je dietatu odopierane ho bude viac lakat a co sa tyka tohto dobre urobili..vtedy som sa zacala tak dusit ze mi je zle doteraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale bolo to prvy a zaroven poslednykrat..blee..
vyfajčím tak jednu ročne
Napriek tomu nefajcim cigarety, ale raz za cas oblubujem vodnu fajku.
lebo to su dva odlisne casove useky...
Teraz mám 19.
A jednoducho jednu v 17,18 a 19. Chápeš?